Concurs pentru elevi „Cu viaţa mea apăr viaţa”- etapa judeţeană - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Concurs pentru elevi „Cu viaţa mea apăr viaţa”- etapa judeţeană

De    •   Publicat acum 1 an, 20 mai 2019   •   Fara comentarii

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar, a organizat pe 18 mai, la sala de sport C.S.M. Suceava, etapa judeţeană a concursului cercului de elevi „Cu viaţa mea apăr viaţa”, cu tematică de protecţie civilă.

La competiţie au participat echipaje de elevi din ciclul gimnazial şi liceal de la Şcoala Gimnazială nr.6 Suceava, Școala Gimnazială „Miron Costin” Suceava, Şcoala Gimnazială „Ioan Ciurea” Fălticeni, Școala Gimnazială „Petre Comarnescu” Gura Humorului, Şcoala Gimnazială „Luca Gavril” Drăguşeni, Liceul Tehnologic „Oltea Doamna” Dolhasca, Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” Dumbrăveni, Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” Suceava, Colegiul de Informatică „Spiru Haret” Suceava şi Colegiul „Vasile Lovinescu” Fălticeni.

Probele practice au constat în „Transportul asistat al unui accidentat aşezat pe targă pe distanţa de 50 de metri” şi „Deplasarea cu masca pe figură într-un raion cu obstacole, contaminat.”

La gimnaziu, locul I a fost adjudecat de echipajul Liceului Tehnologic „Mihai Eminescu” Dumbrăveni, urmat de Şcoala Gimnazială nr.6 Suceava şi Şcoala Gimnazială „Ioan Ciurea” Fălticeni.

Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” Suceava a ocupat primul loc la concursul liceenilor.

Pe locul II s-a clasat Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” Dumbrăveni, iar pe locul III Colegiul „Vasile Lovinescu” Fălticeni.

Echipele clasate pe locul I, atât de la gimnaziu, cât şi de la liceu, s-au calificat pentru etapa interjudeţeană, care se va desfășura în luna iunie, în Dumbrăveni.

 

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

Foto : ISU Suceava

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 20 mai 2019
 • de:
 • Ultima modificare: mai 20, 2019 @ 12:25 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string l8Ct74 to the field below: