Tăriceanu nu a terminat lupta cu Statul Paralel: “Kovesi și Lazăr au probleme psihice, frustrări personale” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Tăriceanu nu a terminat lupta cu Statul Paralel: “Kovesi și Lazăr au probleme psihice, frustrări personale”

De    •   Publicat acum 1 an, 18 mai 2019   •   1 comentariu

Prezent sâmbătă la Suceava la un miting electoral, președintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a susținut o conferință de presă în care s-a referit și la referendumul organizat de președintele Klaus Iohannis în aceeași zi cu alegerile europarlamentare, pe 26 mai.

Tăriceanu a spus că  “referendumul este o diversiune prin care președintele a încercat să intre în campania electorală, fură startul pentru alegerile prezidențiale”  și că  “ne propunem să boicotăm acest referendum, este o temă parazitară”.

Șeful ALDE a spus că “îndemnul nostru către organizație este ca votanții să nu ridice buletinele de vot, pentru că ridicarea buletinelor echivalează cu prezența”.

Referindu-se la activitatea foștilor procurori șefi Codruța Kovesi și Augustin Lazăr, Tăriceanu a spus  “ei își exprimă frustrările, să dai pe mâna unor oameni cu probleme psihice destinul altora, uite ce se-ntâmplă…

Sigur, corupția trebuie combătută cu mijloace legale, dar trebuie pus accent pe componenta preventivă, nu cu justiție televizată, prin plimbatul oamenilor prin fața televizoarelor cu cătușe.

Problemele psihice ale lor… când bagi oameni, îi anchetezi și-i arestezi pentru că ai frustrări personale… înseamnă că nu ai echilibrul necesar pentru o judecată corectă”.

La referendumul din 26 mai vor fi două întrebări : “Sunteţi de acord cu interzicerea amnistiei şi graţierii pentru infracţiuni de corupţie?” și “Sunteţi de acord cu interzicerea adoptării de către Guvern a Ordonanţelor de Urgenţă în domeniul infracţiunilor, pedepselor şi al organizării judiciare şi cu extinderea dreptului de a ataca direct Ordonanţele la Curtea Constituţională?”

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 18 mai 2019
 • de:
 • Ultima modificare: mai 18, 2019 @ 2:43 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. arhivistul spune:

  Glontele de aur cu care poate fi răpus Dragnea (și lăsat fără stăpîn valetul lui, Tăriceanu) este ștampila de vot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string GSJDNU to the field below: