Miting anemic ALDE la Suceava. Tăriceanu: “Se discută despre o Europă cu două viteze, eu nu pot să accept” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Miting anemic ALDE la Suceava. Tăriceanu: “Se discută despre o Europă cu două viteze, eu nu pot să accept”

De    •   Publicat acum 1 an, 18 mai 2019   •   2 comentarii

Președintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu, vicepreședintele Varujan Vosganian, secretarul general Daniel Chițoiu și ministrul pentru relația cu Parlamentul Viorel Ilie au fost prezenți, sâmbătă, pe scena Casei de Cultură Suceava la o adunare electorală.

Atmosfera în rândul celor 1.000 de participanți a fost apatică, subalternii de partid ( în special consilierii locali Roibu și Milici ) agitându-se prin sală pentru ca oamenii să ridice la comandă baloane și plăcuțele cu numele localităților.

La un moment dat, șeful ALDE Suceava Alexandru Băișanu s-a arătat puțin nedumerit : “Simt, totuși, că sunteți prea serioși, ceva se întâmplă. Dle. președinte, așa suntem noi sucevenii, bucovinenii, oameni serioși. Și când muncesc și când se distrează ei tot serioși sunt”.

Pe fundalul scenei a fost montat un banner cu fotografia puternic “întinerită” a lui Tăriceanu ( ipostază care a stârnit glume în sală ) și un ecran pe care s-au repetat imagini de campanie.

În cuvântul său, Tăriceanu a reamintit realizările fostului său Guvern și a detaliat în termeni tehnici, care au plictisit auditoriul.

“România nu este cu nimic mai prejos decât celelalte țări, tot se discută despre o Europă cu două viteze, popoare de rangul unu și de rangul doi, eu nu pot să accept și să tolerez o astfel de Europă. Nu trebuie să existe două Europe, să nu fim tratați diferit. Parlamentul European, din păcate, nu e o mănăstire de maici, este un loc în care se confruntă interese reprezentate de parlamentarii din fiecare țară. Vreau ca România să ajungă a șaptea țară a Uniunii Europene, pentru că suntem a șaptea țară ca mărime. În ultimii doi ani am depășit economii dezvoltate precum cele ale Greciei și Portugaliei”  a spus el.

Mitingul de la Suceava a durat o oră, suita ALDE urmând să participe tot sâmbătă la adunări cu electoratul la Gura Humorului și Botoșani.

 

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 18 mai 2019
 • de:
 • Ultima modificare: mai 18, 2019 @ 2:23 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

2 comentarii

 1. arhivistul spune:

  Uite cine vorbește despre două viteze! Pulimea, cînd stă la coadă la permise auto, merge cu viteza întîi. Tăriceanu, ca un nesimțit ce este, parcurge coada de la permise auto cu viteza a cincea!

 2. Ion spune:

  Traseistul Baisanu si-a adunat fugarîi din PNL sa facă miting pentru Tariceanu inimă zburdalnica. La câte partide a fost Baisanu anul viitor va candida la Primăria Sucevei din partea UDMR!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string UtwF4W to the field below: