Nechifor despre foștii colegi: “Opt ani de guvernare PSD ajung!”

Șeful Pro România Suceava Cătălin Nechifor a ținut să organizeze, azi, o nouă conferință de presă, în cadrul căreia s-a mândrit cu extinderea activității, astfel încât există acum filiale în toate cele 114 unități administrativ-teritoriale din județ.

“Suntem mulți, avem organizații și membri în toate localitățile județului, n-a fost ușor, n-a fost deloc ușor”  a menționat Nechifor, fără a detalia numărul membrilor.

El s-a referit și la plecarea din PSD, după 16 ani de funcții în acest partid :  “Eu nu cred în a te bate din interior împotriva propriului tău partid, eu nu sunt genul ăsta de om, atunci când lucrurile nu mai merg e momentul să pleci, să-ți cauți un alt drum și mă bucur c-am făcut lucrul ăsta”.

Citând parcă un titlu din  ZdpN, președintele Pro România Suceava a mai spus că  “PSD își merită soarta, au dezamăgit foarte mult, își ascunde liderii prin clădiri, prin locuri închise. Opt ani de guvernare PSD ajung!”

 

 

CITESTE

http://www.ziaruldepenet.ro/2019/05/16/ministrul-muncii-ascuns-de-psd-la-frasin-el-promis-ca-nicio-pensie-nu-va-fi-diminuata-urma-recalcularilor/

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string HWul3e to the field below: