15 echipaje la Concurs Internaţional Studenţesc de Calculatoare HARD & SOFT de la Suceava - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

15 echipaje la Concurs Internaţional Studenţesc de Calculatoare HARD & SOFT de la Suceava

De    •   Publicat acum 2 luni, 17 mai 2019   •   Fara comentarii

 

Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor din cadrul Universităţii Ştefan cel Mare Suceava organizează,  în perioada 19  – 26 mai, Concursul Internaţional Studenţesc de Calculatoare HARD & SOFT, a XXVI-a ediţie.

Hard&Soft este un concurs adresat studenților seniori din domeniile calculatoarelor, electronicii şi automaticii, care își propune să testeze competențele tehnice hardware și software și de relaționare socială ale viitorilor ingineri.

Pe parcursul a 5 zile, echipe formate din câte 4 studenți vor încerca să rezolve sarcini cu un grad ridicat de complexitate.

O asemenea reușită solicită cunoștințe avansate din domeniile menționate anterior, referitoare la proiectarea sistemelor electronice, interfaţare, programare, utilizarea mediilor de dezvoltare software și hardware, testare și documentare, și nu numai.

La ediţia 2019 s-au înscris 15 echipaje – 9 echipaje din ţară ( Cluj Napoca, Iași și Oradea cu câte un echipaj, București, Timișoara și Suceava cu câte două echipaje ) şi 6 echipaje din exterior ( Cernăuţi și Vinița – Ucraina, Chişinău – Republica Moldova cu două echipaje, Novi Sad – Republica Serbia, Ilmenau – Germania cu câte o echipă ).

Pentru ediţia 2019 juriul concursului este format din Timothy Hall Universitatea din Limerick, Irlanda – președinte, Ciaran MacNamee de la aceeași universitate,  Felix A. Himmelstoss de la University of Applied Sciences Technikum Wien, Austria, Heinz-Dietrich Wuttke de la Technische Universitat Ilmenau, Germania, Jean Michel Duthilleul de la Universitatea Lille 1, France, în calitate de membri.

 

 

BEATRICE OȘEAN

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 luni, 17 mai 2019
 • de:
 • Ultima modificare: mai 17, 2019 @ 12:40 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string HHuzZr to the field below: