HartaReciclarii, modalitate de localizare a punctelor de colectare selectivă a deșeurilor reciclabile - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

HartaReciclarii, modalitate de localizare a punctelor de colectare selectivă a deșeurilor reciclabile

De    •   Publicat acum 2 luni, 16 mai 2019   •   Fara comentarii

Sucevenii au la dispoziție, începând de la jumătatea lunii mai, un nou instrument care îi va ajuta să colecteze selectiv deșeurile :www.HartaReciclarii.ro, platforma interactivă care permite identificarea și localizarea punctelor de colectare selectivă a deșeurilor reciclabile.

Harta, prin componenta sa de educație, pune la dispoziție informații și tutoriale despre modalitatea corectă de colectare separată și tipurile de materiale ce pot fi sortate pentru reciclare.

Platforma Harta Reciclării este un proiect al Asociației ViitorPlus, dezvoltat în parteneriat cu Coca-Cola HBC România, fiind inclus în campania de educație pentru colectare selectivă  După Noi, strângem tot noi.

Harta Reciclării beneficiază de susținerea Ministerului Mediului și are o componentă educativă si în afara mediului virtual, finanțata prin fonduri europene în cadrul proiectului  No planet B.

Harta Reciclării este accesibilă atât de pe dispozitive mobile (smartphones și tablete), cât și pe laptopuri și desktop-uri.

Această aplicație permite utilizatorilor să localizeze punctele unde pot duce deșeurile reciclabile colectate separat, dar include și o componentă interactivă, de user generated content, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea să contribuie la baza de date a hărții prin adăugarea de noi puncte de colectare selectivă – dacă acestea nu există deja sau prin revizuirea celor deja existente, dacă descrierea lor nu este conformă cu realitatea.

 

        

SERGIU JIPA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 luni, 16 mai 2019
 • de:
 • Ultima modificare: mai 16, 2019 @ 10:42 am
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string WPiRi3 to the field below: