Băișanu se bate cu cărămida în piept: “Eu am adus fondurile necesare pentru terminarea șoselei de centură a Sucevei”

*el îi roagă pe  colegii  de la PSD “să fie mai rezervați” cu laudele pe acest subiect

 

 

Președintele ALDE Popescu Tăriceanu și deputatul Varujan Vosganian vor vizita Suceava pe 18 mai, la ora 9,30 urmând să se desfășoare un miting electoral la Casa de Cultură, după care se vor deplasa la o adunare la Gura Humorului.

Anunțul a fost făcut azi, într-o conferință de presă, de deputatul ALDE de Suceava Alexandru Băișanu, care a spus că invitații de la București nu vor fi prezenți la serbarea câmpenească Hora Bucovinei de la Bucșoaia, deoarece trebuie să fie prezenți în aceeași zi la un miting în județul Botoșani.

Băișanu a detaliat apoi 3 probleme pe care le consideră grave pentru județul Suceava : infrastructura rutieră  ( “Am adus fondurile necesare pentru terminarea șoselei de centură a Sucevei, 61,2 milioane lei, eu am făcut lucrul acesta și îi rog pe cei care se laudă să fie mai rezervați” ),  mina de uraniu Crucea  ( “Am senzația că unii iresponsabili vor să distrugă această companie” )  și proiectul Utilități și mediu la standarde europene  ( “61 de Primării sunt legate de mâini și de picioare în a atrage fonduri europene. Banii au fost cheltuiți, nici un dram de gaz nu circulă prin conducte” ).

 

        

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 98LSfk to the field below: