Fotografia “Banii vorbesc”, marele premiu la concursul“Visul european” de la USV - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Fotografia “Banii vorbesc”, marele premiu la concursul“Visul european” de la USV

De    •   Publicat acum 3 luni, 14 mai 2019   •   Fara comentarii

 

Pe 9 mai, la Universitatea Ștefan cel Mare Suceava au avut loc evenimente dedicate Zilei Europei, care au inclus și concurs de fotografie „Visul european”, la care s-au înscris 30 de participanți.

Marele premiu a a constat într-un workshop online de fotografie, în valoare de 497 euro.

Marele premiu a fost câștigat de Andreea Mierlă, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică, specializarea Informatică Economică, anul I, cu fotografia  Banii vorbesc.

„Mulţi români, atunci când se gândesc la Europa, se gândesc, de fapt, la bani.  Europa reprezintă pentru ei un loc unde pot câştiga mai repede și, cu singuranţă, mai mulţi bani decât în ţară. Fotografia exprimă „lupta” pierdută de moneda noastră în fața celei europene. Am ales să reprezint aceasta prin cele mai mici valori, monedele, pentru că banii nu ar trebui să reprezinte scopul nostru, ci un factor spre a ne îndeplini scopurile”  spune câștigătoarea.

 

Premiul 1 a revenit Magdalenei Grigoraș, Facultatea de Litere și Științe ale Comunicării, specializarea Limba și literatura română- Limba și literatura franceză, anul III, cu fotografia  Dragoste la orice vârstă,  premiul 2 lui Valentin Enache, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică, specializarea Finanțe – Bănci, anul I, cu  Curcubeu etnic,  iar premiul 3 Veronicăi Bejenari,  Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică,  specializarea Aministrarea Afacerilor, anul I, cu Libertate.

 

BEATRICE OȘEAN

reporter@ziaruldepenet.ro

Foto : USV

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 luni, 14 mai 2019
 • de:
 • Ultima modificare: mai 14, 2019 @ 7:50 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string sJdbPu to the field below: