Senatorul Stan a vrut să-i arate primarului Coman cine aduce banii de la guvern pentru Fălticeni: “În cel mult două săptămâni va veni, din nou, o sumă de bani de cel puțin 8 ori mai mare pentru spitalul Fălticeni” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Senatorul Stan a vrut să-i arate primarului Coman cine aduce banii de la guvern pentru Fălticeni: “În cel mult două săptămâni va veni, din nou, o sumă de bani de cel puțin 8 ori mai mare pentru spitalul Fălticeni”

De    •   Publicat acum 9 luni, 12 mai 2019   •   2 comentarii

Ruptura dintre liderul PSD Ioan Stan și primarul PSD al municipiului Fălticeni, Cătălin Coman, este din ce în ce mai evidentă. Stan a profitat de întâlnirea cu ministrul Culturii și Identității Naționale, Daniel Breaz, pentru a le arăta membrilor și simpatizanților prezenți în sala Centrului Cultural “Grigore Vasiliu-Birlic” cine aduce banii de la guvern pentru investiíile din municipiul Fălticeni.

Senatorul  a ținut la sfârșitul întâlnirii o scurtă cuvântare în care a reamitit că săptămâna trecută s-a primit o sumă de bani pentru noul spital din Fălticeni (471.000 lei n.r.) și a anunțat că urmează ca în cel mult 2 săptămâni să se mai primească încă o sumă, de 8 ori mai mare.

Cu toate că a vorbit preț de 15 minute, primarul Cătălin Coman nu a spus nimic despre noi sume alocate de la buget pentru spitalul din Fălticeni, doar s-a plâns că nu a putut termina spitalul și a întârziat cu 4 ani inaugurarea din cauza faptului că un an nu ar fi primit bani de la guvernul Cioloș, lucru neadevărat.

“Avem și câteva vești bune. Ați văzut zilele trecute, a venit o sumă de bani pentru spital (417.000 lei n.r.) , iar în curând, în cel mult două săptămâni, va veni , din nou, o sumă de bani de cel puțin 8 ori mai mare pentru spital”, a spus președintele PSD Suceava, Ioan Stan.

Pe tot parcursul vizitei ministrului Culturii, contactele dintre Ioan Stan și Cătălin Coman au fost sporadice și protocolare, simțindu-se tensiunea dintre cei doi.

Reamintim că  la conferința extraordinară de alegeri desfășurată pe data de 18 aprilie, la Dumbrăveni, Cătălin Coman a fost singurul de pe scenă care nu a aplaudat alegerea lui Ioan Stan. Citește AICI. 

 

 

SERGIU JIPA

reporter@ziaruldepenet.ro

 

Ruptură în PSD între Ioan Stan și Cătălin Coman? Primarul de Fălticeni nu mai este vicepreședinte la nivel județean

    Print       Email
 • Publicat: acum 9 luni, 12 mai 2019
 • de:
 • Ultima modificare: mai 12, 2019 @ 4:53 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

2 comentarii

 1. Baba Novac spune:

  Stan aduce banii de la guvern ca el cere si Coman nu stie ce sa faca cu ei.dar Stan nu ii aduce de acasa sau de la irIstan.Voi proștilor plătitori atunci dati banu.

 2. mobutusesekocucungbenduwazabanga spune:

  2 limbrici, cu caractere mici!!! SPitalul a fost început în 1986, au trecut 33 de ani, au trecut vremurile, ”partidurile” răpănoșilor de culori cît cele ale curcubeului care ”au promis marea cu sarea”, dar suntem la fel ca acum 3 decenii de ”momentul ”0” .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string Q3KGgZ to the field below: