Ioan Stan faultează limba română: ”Eu vă spun că nici eu nu înțeleg acele întrebări ” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Ioan Stan faultează limba română: ”Eu vă spun că nici eu nu înțeleg acele întrebări <ambilicate>”

De    •   Publicat acum 5 luni, 12 mai 2019   •   1 comentariu

 

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, stârnește zâmbete în cele mai multe apariții publice în care decide sau este forțat de împrejurări să ia cuvântul. Fie se poticnește, fie stâlcește câte un cuvânt sau, pur și simplu, își găsește cu greutate cuvintele. Din acest motiv, Ioan Stan se ferește să apară în conferințe de presă și preferă să transmită mesajul partidului prin comunicate.

Un astfel de episod s-a petrecut ieri, la întâlnirea electorală la care a participat ministrul Culturii și Identității Naționale, Daniel Breaz, când senatorul Stan a pus mâna pe microfon la insistențele primarului Cătălin Coman.

La finalul întâlnirii desfășurate la Centrul Cultural “Grigore Vasiliu-Birlic” din Fălticeni, președintele organizației județene PSD Suceava a vorbit scurt, dar suficient cât să-i facă pe participanți să se amuze discret. Senatorul a dorit să spună că întrebările la referendumul propus de președintele Klaus Iohannis sunt alambicate, însă a scos porumbelul pe gură și a spus <ambilicate>, fără a se corecta ulterior.

“Voi merge la referendum, nu voi vota și vă pot spune pentru că nu era necesar să cheltuim 28 de milioane de  euro pentru a face acel refendum. Eu vă spun că nici eu nu înțeleg acele întrebări <ambilicate> și dorința actualului președinte al României, încă, domnul Klaus Werner Iohannis, așa cum îi spun eu pe numele de daco-get. Și nu o să-i satisfac dorința. Dumneavoastră faceți cum credeți, noi vă încredințăm că vom face ceea ce trebuie pentru dumneavoastră, pentru toată urbea dimprejur”, a spus Ioan Stan.

 

 

SERGIU JIPA

sergiu@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 5 luni, 12 mai 2019
 • de:
 • Ultima modificare: mai 12, 2019 @ 2:53 am
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. Ionica spune:

  Are curaj cineva să comenteze la știrea ăsta? Neehh! Când n-ai opoziție merge așa închis. Va de PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string IOUhSb to the field below: