Ministrul Transporturilor nu se mai oprește din promisiuni pentru Moldova: după autostrada Marii Uniri a venit rândul autostrăzii Nordului - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Ministrul Transporturilor nu se mai oprește din promisiuni pentru Moldova: după autostrada Marii Uniri a venit rândul autostrăzii Nordului

De    •   Publicat acum 5 luni, 11 mai 2019   •   Fara comentarii

 

Campania electorală a scos la suprafață promisiuni vechi, uitate imediat după terminarea votului și reîncălzite acum pentru electorat.

Pe 9 mai, în ziua mitingului PSD, ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a participat la sediul prefecturii județului Iași, alături directorul general CNAIR, Narcis Neaga și reprezentanții firmei spaniole Ingineria Especializada Obra Civil Industrial, la semnarea contractului ce vizează reactualizarea studiului de fezabilitate a unui segment din Autostrada A8, cunoscută şi ca Autostrada Marii Uniri, respectiv, pentru tronsonul Târgu Mureş – Târgu Neamţ.  Valoarea estimată a contractului a fost de 17,6 milioane de lei, iar procedura de atribuire nu a fost contestată.

A doua zi, pe 10 mai, ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a anunțat de la Satu Mare, unde vizita lucrările de construire ale centurii municipiului, că anul aceasta va fi lansată procedura pentru proiectul “Autostrada Nordului” și drumul Expres “Petea – Satu Mare – Baia Mare”, documentația pentru reactualizarea Studiului de Fezabilitate fiind deja în pregătire.

”Autostrada Nordului, de la Suceava la Petea, este prinsă în Master planul pentru transporturi ca perioadă de implementare 2021 – 2030, așa cum erau multe obiective pe care noi le-am devansat. În cursul acestui an, prin iulie, august, dăm și noi drumul la un studiu de fezabilitate pentru tronsonul de autostradă sau drum expres între Petea și Baia Mare, ce va fi ne va arăta studiul de fezabilitate. Le promitem oamenilor lucrul acesta acum și ne și ținem de cuvânt”, a precizat Răzvan Cuc.

SERGIU JIPA
sergiu@ziaruldepenet.ro
    Print       Email
 • Publicat: acum 5 luni, 11 mai 2019
 • de:
 • Ultima modificare: mai 11, 2019 @ 9:11 am
 • Sub: Ştiri locale, Ştiri nationale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string cGk2dE to the field below: