Bărbat din Hârtop decedat după ce a băut la cimitir, de pomenirea morților  - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Bărbat din Hârtop decedat după ce a băut la cimitir, de pomenirea morților 

De    •   Publicat acum 1 an, 11 mai 2019   •   Fara comentarii

Un bărbat din satul Hârtop, care a participat împreună cu fratele său la un parastas la cimitir, a murit după ce a consumat o cantitate mare de alcool, i s-a făcut rău și a căzut cu capul de șosea și a rămas inconștient.

Polițiștii de la Secția de Poliție Rurală nr.12 Preutești au fost anunțați joi, după-amiază, despre faptul că Vasile B.(60 de ani) din comuna Hârtop a decedat dimineață la Spitalul Județean Suceava, unde fusese internat cu diagonsticul de traumatism cranio-cerebral.

Cercetările polițiștilor au arătat că bărbatul, împreună fratele său domiciliat în municipiul Iași, a mers pe data de  3 mai a.c., de Izvorul Tămăduirii, la cimitirul din Hârtop pentru a face o pomenire morților conform tradiției. Vasile B. a consumat de dimineață până în jurul orei 13.00 băuturi alcoolice primite de la oamenii din sat, i s-a făcut rău și l-a rugat pe fratele său să meargă acasă.

Pe drum bărbatul a acuzat dureri puternice de cap și o stare de oboseală, iar  la un moment dat a căzut în genunchi secerat, sub privirile mai multor consăteni, și apoi s-a lovit cu capul de drumul betonat. Vasile B. a fost dus acasă în stare de inconștiență cu autoturismul unei persoane care a asistat la întreaga scenă. După ce a văzut nu își mai revine din starea de inconștiență, fratele său a solicitat la 112 prezența unui echipaj de ambulanță, care l-a transportat la Spitalul Județean “Sf.Ioan” din Suceava cu diagnosticul comă – etiologie necunoscută.

De asemenea, polițiștii susțin că rudele și vecinii le-au spus că Vasile B. consuma frecvent băuturi alcoolice.

Urmează ca medicii din cadrul Serviciului de Medicină Legală Suceava să efectueze necropsia cadaavrului pentru a stabili cauzele decesului.

Cu toate că nu s-au descoperit la cercetări fapte de natură penală, în cauză s-a întocmit conform procedurilor un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

 

 

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 11 mai 2019
 • de:
 • Ultima modificare: mai 11, 2019 @ 8:31 am
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string Uaei8h to the field below: