Rădulescu și Coman, huiduiți copios și îmbrânciți la Iași. Micul grup de fălticeneni condus de cei doi a încercat să ajungă la mitingul lui Dragnea prin grosul manifestanților anti-PSD - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Rădulescu și Coman, huiduiți copios și îmbrânciți la Iași. Micul grup de fălticeneni condus de cei doi a încercat să ajungă la mitingul lui Dragnea prin grosul manifestanților anti-PSD

De    •   Publicat acum 5 luni, 10 mai 2019   •   3 comentarii

 • Pe lângă huiduieli și apelative, pesediștii fălticeneni au avut parte și de câteva îmbrânceli
 • Manifestanții anti-PSD le-au luat steagurile de partid și le-au rupt

 

 

Un grup format din câțiva membri PSD din municipiul Fălticeni, care a mers la mitingul organizat de Liviu Dragnea, la Iași, a avut parte de o primire ostilă din partea manifestanților anti-PSD. Fălticenenii, conduși de deputatul PSD de Fălticeni Alexandru Rădulescu și de primarul Cătălin Coman, au încercat să ajungă la manifestația partidului, ostentativ, chiar prin mijlocul celor veniți să-i huiduie. Gestul a fost taxat dur.
Pe imaginile surprinse de ziariștii de la Info Iași (www.infoiasionline.ro) se poate vedea reacția manifestanților când pesediștii trec pe lângă ei. Deputatul Alexandru Rădulescu a încercat să-i convingă pe jandarmi să dea la o parte gardul de protecție pentru a le permite să ajungă la mitingul PSD, dar aceștia nu s-au lasă înduplecați, iar fălticenenii au fost nevoiți să facă cale întoarsă sub ploaia de huihuieli, îmbrânceli și aprecieri gen ”Slugile lui Dragnea”, “Hoții, hoții!”, “Afară, afară, cu hoții din țară!”, “PSD, ciuma roșie!”, “Asistații”, etc.

 

 

 

Întreaga scenă poate fi vizionată de la 1:39:32.

Drumul de retragere a fost și mai greu pentru pesediștii conduși de Rădulescu și Coman, fiind însoțiți de numeroți manifestanți anti-PSD, iar pe traseu și-au pierdut recuzita de partid – steagurile PSD- care au fost rupte.

 

 

DANIEL BOGHIȚĂ

reporter@ziaruldepenet.ro

 

    Print       Email
 • Publicat: acum 5 luni, 10 mai 2019
 • de:
 • Ultima modificare: mai 10, 2019 @ 12:13 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

3 comentarii

 1. didi spune:

  Asa ar trebui procedat si cu Vasiliu Onisor cu manevrele lui la Olimpiada de Istorie judeteana!!!

  • cetatean spune:

   Ce legatura are una cu alta? Te lei aiurea de niste profesori care fac perfomanta …iar apropo de miting nu cred ca l-au huiduit pe coman…doar pe un domn in rosu, :)))), care a distrus acest oras..asta e problema, nu profesori care iau medalii la olimpiade nationale

 2. vlad spune:

  Acel domn in rosu e profesor doctor.
  Ia aminte cetatene ” minte sanatoasa in corp sanatos” .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string Wslh7m to the field below: