Ploaia și frigul i-au pus la încercare pe liberalii suceveni. Blaga: “PSD e rănit, dar încă nu-i învins!”/ Bogdan: “Nu pot ei fura cât putem noi vota!” / Orban: “Românii au glontele de argint cu care pot să răpună dracii roșii!”   - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Ploaia și frigul i-au pus la încercare pe liberalii suceveni. Blaga: “PSD e rănit, dar încă nu-i învins!”/ Bogdan: “Nu pot ei fura cât putem noi vota!” / Orban: “Românii au glontele de argint cu care pot să răpună dracii roșii!”  

De    •   Publicat acum 5 luni, 7 mai 2019   •   Fara comentarii

Marți după-amiază, pe o vreme câinoasă ( vânt, ploaie măruntă, 4 grade celsius ) PNL Suceava a organizat un miting electoral pe o porțiune din strada Ștefan cel Mare, între restaurantul Oscar Wilde și Palatul Administrativ, la care au luat parte aproximativ 1.500 de persoane. Așezarea lor a fost răzlețită, pentru a se crea impresia de număr mai mare. Între discursurile de pe scenă au fost intercalate clipuri video promoționale care puteau fi urmărite pe ecrane de mari dimensiuni.

Alături de președintele Ludovic Orban au fost prezenți candidați la europarlamentare, parlamentari, primari PNL.

 

 

Maestru de ceremonii a fost șeful liberalilor suceveni Gheorghe Flutur, care a declarat că  “Suceava a fost pedepsită în ultima perioadă de fonduri guvernamentale. Noi suntem campioni la exportul de forță de muncă. Pentru că lipsesc autostrăzile, investitorii se opresc dincolo de Carpați și nu e în regulă. Lui Dragnea îi plac banii europeni, dar nu-i place disciplina europeană. Eu vreau să se construiască și la noi autostrăzi, pentru că altfel ne pleacă forța de muncă. Dacă avem inițiative, trebuie să ni se dea voie să aducem bani europeni direct pentru punerea în valoare a turismului din Bucovina. Trebuie promovare pentru produsele românești care merg în străinătate”.

 

Vasile Blaga ( nr. 4 pe lista PNL la europarlamentare ) a declamat  “de 30 de ani ne batem cu PSD, care este în cea mai proastă formă, e rănit, dar încă nu-i învins, să nu ne culcăm pe-o ureche, dar niciodată n-am avut o șansă ca acum să-l îngenunchem! Nu putem să-i învingem numai cu slogane, trebuie să mergem din casă în casă și să spunem oamenilor ce vrem să facem! Noi suntem în competiție și cu cei din opoziție, nu avem prieteni în campanie, suntem în bătălie cu toți, un partid are o singură zestre: numărul de voturi”.

 

 

Candidatul nr. 1 – Rareș Bogdan a spus, pe ton alert, că  “România este Europa și nu vom accepta niciodată o Europă cu două viteză! O singură viteză, o singură Europă! Astăzi am văzut spitalul de stat cel mai modern din România, la Suceava. Pesediștii fug de bani europeni pentru că nu-i pot fura, pe de o parte nu știu, pe de altă parte nu pot să-i fure. Au început cea mai mizerabilă campanie, au ajuns la neobrăzarea încât să-mi atace soția însărcinată în luna a șaptea. Nu vor scăpa și vor fi răpuși pe 26! Ei înțeleg justiția îngenuncheată pentru că nu vor să plătească pentru hoții! PNL va lupta pentru o justiție independentă, nu-i vom lăsa să dea amnistie și grațiere pentru fapte de corupție, nu vor putea transforma România într-un rai al infractorilor fericiți. Nu pot îngenunchea România! Vom curăța România, va urma lunga perioadă a guvernării liberale! Nu pot ei fura cât putem noi vota!”

 

 

La final a vorbit președintele PNL Ludovic Orban :“Trebuie să fim determinați să înfruntăm un adversar pervers, care nu respectă nicio regulă, care este capabil de orice pentru a nu pierde puterea. Românii au glontele de argint cu care pot să răpună dracii roșii care-și bat joc de România, glontele de argint este ștampila de vot! Nu suntem condamnați să fim conduși de codași, de cozi de topor, de hoți de topor, de agramați funcțional, de oameni fără frica lui Dumnezeu. Ajunge, destul și-au bătut joc de noi! Liberalii sunt adevărații patrioți care-și iubesc țara”.

Finalul mitingului electoral din centrul Sucevei a fost marcat cu lansări de confetti galbene și albastre.

După o oră și 40 minute de la începerea adunării, zeci de participanți înfrigurați au dat mâinile cu liberalii de frunte ai țării, după ce aceștia au coborât de pe scenă pentru o baie de mulțime.

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

 

    Print       Email
 • Publicat: acum 5 luni, 7 mai 2019
 • de:
 • Ultima modificare: mai 7, 2019 @ 9:08 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string p5C2rD to the field below: