Flutur a anunțat semnarea contractului pentru reabilitarea podului de la Verești, dar nu a nominalizat constructorul și valoarea contractului - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Flutur a anunțat semnarea contractului pentru reabilitarea podului de la Verești, dar nu a nominalizat constructorul și valoarea contractului

De    •   Publicat acum 4 luni, 6 mai 2019   •   2 comentarii

Prezent azi la aeroportul Suceava, unde a dat primele lopeți la șantierul noului terminal de pasageri, președintele Consiliului Județean George Flutur a anunțat, în termeni generali, semnarea contractului pentru reabilitarea podului peste râul Suceava de la Verești.

“O lună va fi proiectare, două luni execuție, sperăm că undeva la sfârșitul lunii august – începutul lunii septembrie să avem finalizat și podul de la Verești, acolo unde niște grinzi au căzut și suntem obligați să le ridicăm, să dăm drumul la trafic”  a spus el.

Solicitat să ofere amănunte referitoare la constructor și la valoarea contractului, el s-a rezumat la  “nu mai știu, trebuie să mă uit, o să vă pot spune când ajung la birou”.

Podul de la Vereşti ( DJ 208D ) a fost închis total circulaţiei rutiere la începutul acestui an, după ce unul dintre piloni s-a deplasat.

Podul a fost afectat de inundațiile din urmă cu 9 ani, iar în ultima perioadă, pentru a i se prelungi durata de viață, a fost restricţionat traficul greu și redusă viteza de deplasare.

Traficul rutier se derulează, până la finalizarea podului, pe un pod provizoriu din apropiere, din tuburi de beton, care a costat circa 500.000 lei.

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 luni, 6 mai 2019
 • de:
 • Ultima modificare: mai 6, 2019 @ 7:38 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

2 comentarii

 1. Sorin spune:

  Podul provizoriu a fost luat de apa….

 2. mobutusesekocucungbenduwazabanga spune:

  Buei Fluturacheee, ia-ți lopata-n spate și rezolvă problema podului ăluia, că pe vremea ta de pdl-ist, cioban scriitor pe dealuri, s-au ”reabilitat” și podurile de la Roșcani și de la Verești! Ăi”lalți de prin psd-uri au rămas cu firimiturile voastre, iar acum încearcă să recupereze și ei sărăcanii din crăițarii statului/ai noștri, construind budi/wc-uri de 2 locuri, de 70.000 euro. Vai de mama noastră pe mîna cui a ajuns țara!!! Numai tîlhari, indiferent cum și-or zice!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string i2cMnv to the field below: