Fălticenean găsit mort de tovarășul de pahar. Tânărul amestecase votca cu pastilele recomandate de psihiatru - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Fălticenean găsit mort de tovarășul de pahar. Tânărul amestecase votca cu pastilele recomandate de psihiatru

De    •   Publicat acum 10 luni, 3 mai 2019   •   Fara comentarii

S-a apucat de băut de Ziua Muncii și nu s-a mai trezit. Un tânăr de 31 de ani din municipiul Fălticeni a primit acasă mai mulți prieteni și au consumat din greu mai multe licori.

Poliţiei Fălticeni a fost sesizată prin 112 de un bărbat din localitate care le-a spus că l-a găsit mort pe prietenul la care a dormit. Un echipaj de ambulanță sosit la fața locului de urgență, însă nu a putut decât să constate decesul bărbatului.

Polițiștii au făcut cercetări și au stabilit că persoana decedată, Daniel Andrei Grădinariu (31 de ani), localnic, era o mare consumatoare de alcool, iar din cauza unor problemele de natură psihică urma un tratament medicamentos prescris de medicul specialist, pe care îl combina deseori cu băuturi alcoolice, uneori depăşind doza prescrisă de medic.

La data de 01.05.2019, persoana decedată ar fi consumat circa un litru de votcă şi ar fi luat mai multe pastile dintre cele prescrise de medicul psihiatru după care s-a dus în dormitorul locuinţei sale, în jurul orei 19:00, pentru a se culca. La acea oră în locuinţa sa se aflau mai mulţi prieteni care obişnuiau să doarmă, uneori, la el. În ziua de 2 mai a.c., în jurul orei 17:00, apelantul, care a rămas să doarmă peste noapte acolo, a încercat să îl trezească şi a văzut că avea corpul rigid, moment în care a anunţat poliţia.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Municipiului Fălticeni, unde urmează a fi efectuată necropsia.

Conform procedurilor, s-a întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.

 

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 10 luni, 3 mai 2019
 • de:
 • Ultima modificare: mai 4, 2019 @ 2:32 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string NvM9YI to the field below: