Trei primari l-au periat bine pe ministrul Dezvoltării, la Sucevița: “Să le arătăm europenilor că suntem mai europeni decât toți !” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Trei primari l-au periat bine pe ministrul Dezvoltării, la Sucevița: “Să le arătăm europenilor că suntem mai europeni decât toți !”

De    •   Publicat acum 5 luni, 2 mai 2019   •   Fara comentarii

O dată cu apropierea alegerilor europarlamentare, miniștrii Guvernului Dăncilă se agită tot mai mult în teritoriu.

Azi, în județul Suceava, a fost prezent din nou ministrul Dezvoltării Regionale Daniel Suciu, care a ținut neapărat să semneze, la Primăria Sucevița, mai multe programe de proiectare și execuție: două cămine culturale la Sucevița ( 5,8 milioane lei ) și la Todirești ( 6,2 milioane lei ) și o sală de sport la Arbore ( 1,8 milioane lei ), investiții derulate prin Compania Națională de Investiții.

Suciu a declarat  ”cred că nu e perioadă mai fericită decât aceasta, a Săptămânii Luminate, pentru orice demnitar dacă în subordinea ministerului pe care-l conduce există lucrări și de suflet. Îi rog din suflet pe constructori să se încadreze în graficele de lucrări, datele de finalizare să fie respectate, noi ne vom onora obligațiile financiare. Hristos a înviat, sper că ați avut o perioadă liniștită, dar nu va mai fi liniștită, pentru că suntem și în campanie electorală”.

Primarii beneficiari ai acestor proiecte au fost foarte emoționați, după cum s-au exprimat: Vasile Avram (PSD) – Todirești: ”Îmi este de un real folos, acolo este viața satului, în căminul cultural, de la cel mic până la cel în vârstă. O dată cu plecarea în străinătate, mulți au trecut la blugi rupți,  și aia este frumos, dar nu au uitat catrința, cămașa populară. Ce să spun, m-ați luat prin surprindere, o surprindere plăcută. Să le arătăm europenilor că suntem mai europeni decât toți !”, Dan Tiperciuc (PSD) – Arbore:  ”Avem 4 terenuri de sport cu teren artificial, dar sală nu aveam, e bine că este lângă școală. Mulțumesc dlui. ministru, dnei. director, mulțumesc dnilor. parlamentari suceveni care într-adevăr încearcă și chiar fac ceva pentru Suceava”,   Dorin Pînzar (PSD) – Sucevița:  ”Vreau să vă mulțumesc și eu în calitate de gazdă, chiar era necesar acest cămin cultural pentru diferite manifestări. Aș vrea să le urăm succes constructorilor, să fie cât mai serioși, auzeam ceva discuții…”

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 5 luni, 2 mai 2019
 • de:
 • Ultima modificare: mai 2, 2019 @ 9:03 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string zX8ha0 to the field below: