Mai aproape de obiectiv: CSU Suceava – CSM Făgăraș 28 – 25 - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Sport  >  Articolul curent

Mai aproape de obiectiv: CSU Suceava – CSM Făgăraș 28 – 25

De    •   Publicat acum 6 luni, 2 mai 2019   •   Fara comentarii

 

Joi seara, în playoutul Ligii Naționale la handbal, CSU Suceava ( tricouri albe )s-a impus mai greu decât arată scorul, cu 28 – 25 ( 14 – 16 ) în fața CSM Făgăraș. Oaspeții au început curajos, dar treptat sucevenii ( cu un portar, Andrei, în zi mare ) au înclinat balanța în favoarea lor. Cronometrul tabelei de marcaj a dat din nou chix, așa încât timpul a fost ținut de … crainicul sălii, iar jucătorii și arbitrii l-au cunoscut doar la modul general.

După un început ezitant al sucevenilor, Adomnicăi egalează în min. 9 ( 4 – 4 ), după care oaspeții măresc diferența, 6 – 10 în min. 12. În apărare, Șoldănescu reușește un baraj perfect în fața unui șut puternic, mingea deviată lovind peretele sălii. În poartă, Erhan alternează intervențiile bune cu greșelile vizibile.

În min 18 CSU înscrie de două ori, prin Golubovic și Baican, dar tot făgărășenii sunt la cârma jocului ( 9 – 10 ). În min. 21 încep problemele de cronometrare pe tabelă, care vor întrerupe meciul de mai multe ori și vor pune la încercare nervii jucătorilor.

În min. 23 și 25 Burlacu punctează în forță, iar antrenorul Chiruț îl trimite în poartă pe Andrei, care nu o va mai părăsi până la final, grație intervențiilor eficiente.

Cea de-a doua repriză începe cu un 7 metri ratat de Baican, dar Andrei dă aripi echipei și Ionescu, bine angajat pe semicerc, restabilește egalitatea la 17 în min. 36.

Contraatacul lui Costea din min. 41 îi urcă pe suceveni la 20 – 17, iar în min. 43 Lakovic înscrie de la propriul semicerc în poarta goală (  22 – 18 ). Iese la rampă din nou Golubovic, cu două reușite consecutive, apoi portarul Andrei reține o minge și înscrie din poartă în poartă un gol de mare efect ( 25 – 20 în min. 48 ).

Cu poarta ferecată, gazdele își permit să rateze pe final prin Golubovic, Burlacu și Tîrzioru, dar victoria nu le mai poate scăpa, apropiindu-le tot mai mult de obiectivul sezonului : menținerea în Liga Naațională.

Cel mai bun marcator al CSU a fost Burlacu – 5 goluri.

Sucevenii ocupă locul 2 în playout ( din 6 echipe ), în următoarea etapă, pe 5 mai, urmând să joace în deplasare cu HC Buzău.

RADU OSTAFIE

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 6 luni, 2 mai 2019
 • de:
 • Ultima modificare: mai 2, 2019 @ 11:06 pm
 • Sub: Sport, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string Fklmf6 to the field below: