FOTO Mașină făcută zob și abandonată pe strada Armatei din Fălticeni. Șoferul a fugit imediat de la locul accidentului - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

FOTO Mașină făcută zob și abandonată pe strada Armatei din Fălticeni. Șoferul a fugit imediat de la locul accidentului

De    •   Publicat acum 10 luni, 29 aprilie 2019   •   Fara comentarii

*contactat telefonic, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava Ionuț Epureanu a refuzat să ofere informații pe motiv că nu își poate permite să îi deranjeze pe șefii Poliției Fălticeni

*șoferul a pus la pământ gardurile de la două proprietăți, un stâlp de comunicații și un semn de circulație, după care a încuiat mașina și a fugit

 

O mașină marca AUDI a fost făcută zob de un șofer grăbit pe strada Armatei din Fălticeni, în apropierea Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni.

Mașina se deplasa azi-dimineață, în jurul orei 03.00, din direcția centru spre Dolhasca cu viteză foarte mare, a derapat în curba de la intrarea de pe strada Armatei, a luat bordura, s-a ciocnit de gardurile de la două proprietăți pe care le-a distrus, a pus la pământ un stâlp și un semn de circulație.

Șoferul a fugit de la fața loculu imediat după producerea accidentului, nu înainte de a încuia mașina puternic avariată. La apariția primilor martori nu mai era la mașină. Unul dintre ei ne-a relatat ceea ce s-a întâmplat, fiind și unul dintre primii ajunși la mașină.

“A luat bordura din fața barului, pe partea dreaptă, apoi a atins gardul de la casele cele noi construite, a rupt două scânduri acolo și după a intrat direct în stâlpul de lemn pe care l-a rupt. A pus la pământ indicatorul rutier și a rupt gardul ăla tot. A rămas așa mașina și a plecat. Eu când am ajuns nu era acolo, plecase era plecat. Mașina era încuiată, am încercat să deschid portiera să ridic capota. Un vecin de acolo a venit și m-a ajutat să ridicăm capota. Doar am scos borna de la baterie că ieșea abur de sub capotă. A venit poliția și restul nu mai știu”, ne-a declarat martorul T.A.

Se pare că era o singură persoană în autoturism la momentul producerii accidentului.

L-am contactat telefonic pe purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava Ionuț Epureanu care a refuzat să ne ofere informații pe motiv că nu își poate permite să îi deranjeze pe șefii Poliției Fălticeni în zi de sărbătoare, iar cei de la poliție refuză să ofere informații atâta timp cât există un purtător de cuvânt care ar trebui să-și facă treaba.

 

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

 

SURSA FOTO: T.A.

    Print       Email
 • Publicat: acum 10 luni, 29 aprilie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 29, 2019 @ 2:15 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string LGa8r1 to the field below: