Oprit de polițiști să-și pună capăt zilelor în Vinerea Mare. Un tânăr beat și-a sunat fratele să-l anunțe că se sinucide, a luat un cablu și a pornit în căutarea unui loc unde să se spânzure - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Oprit de polițiști să-și pună capăt zilelor în Vinerea Mare. Un tânăr beat și-a sunat fratele să-l anunțe că se sinucide, a luat un cablu și a pornit în căutarea unui loc unde să se spânzure

De    •   Publicat acum 10 luni, 27 aprilie 2019   •   Fara comentarii

Ieri, în jurul orei 16.50, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin 112 de către un bărbat din comuna Fântânele despre faptul că, fratele său de 29 ani, din aceeași localitate, care locuiește fără forme legale pe raza municipiului Suceava, i-a trimis un mesaj de adio pe telefonul mobil, în jurul orei 16.20, iar din acel moment a dispărut, nu mai răspunde la telefon iar locuința acestuia este descuiată, cheile și documentele personale fiind în interiorul locuinței.

S-au constituit de îndată două echipe operative, iar patrula de poliție din cadrul Secției de Poliție Burdujeni a procedat la căutarea persoanei în cauză, care a fost identificată la scurt timp în zona Castelului de Apă, de pe raza Cartierului Burdujeni, fiind sub influența băuturilor alcoolice și având asupra sa un cablu electric (tip alimentare) cu care intenționa să săvârșească un act suicidal.

Ținând cont de gravitatea situației și starea psihică a bărbatului, polițiștii l-au abordat cu tact, au purtat discuții cu acesta și l-a momentul oportun au intervenit, prelundu-l ulterior în autospeciala de poliție. Cel în cauză a fost condus înapoi în locuință, de unde s-a solicitat intervenția unui echipaj de ambulanță pentru internarea acestuia. La fața locului a sosit un echipaj de ambulanță, care i-a acordat primul ajutor dar și rudele  persoanei în cauză.

 

 

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 10 luni, 27 aprilie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 27, 2019 @ 5:28 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string pEZFSq to the field below: