Doi fălticeneni prinși în flagrant de polițiști pe când vindeau țigări de contrabandă

Polițiștii Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale Suceava au organizat ieri o acțiune în Fălticeni, pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor ilicite din sfera traficului cu produse accizabile, în cadrul căreia au fost verificate 6 societăţi comerciale, întreprinderi individuale/familiale, persoane fizice autorizate.

S-au constatat 4 infracțiuni și au fost confiscate bunuri în valoare de 7.610 lei, constând în ţigări de provenienţă extracomunitară.

Polițiștii au prins în flagrant în Fălticeni doi localnici, un bărbat de 39 ani și o femeie de 21 ani, care deţineau sau comercializau ţigări de provenienţă extracomunitară, fără a deține documente legale, sens în care li s-au întocmit dosare penale pentru contrabandă.

Totodată, în alte două situaţii polițiștii au descoperit abandonate mai multe pachete cu ţigări de provenienţă extracomunitară, cercetările fiind continuate pentru identificarea persoanelor implicate în activități ilicite.

Cele 761 de pachete cu țigări de provenienţă extracomunitară au fost indisponibilizate de polițiști pentru cercetări și stabilirea prejudiciului.

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string mkv1Lc to the field below: