Activități de popularizare a uceniciei la locul de muncă organizate de ITM Suceava - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Activități de popularizare a uceniciei la locul de muncă organizate de ITM Suceava

De    •   Publicat acum 11 luni, 25 aprilie 2019   •   Fara comentarii

În lunile aprilie și mai Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava desfășoară acțiunea de informare și conștientizare cu privire la respectarea legislației privind ucenicia la locul de muncă, efectuarea stagiului pentru absolvenții de învățământ superior și internshipul.      

Grupul ţintă este format din persoane cu vârstă între 16 ani și 26 ani, interesate în obținerea unei calificări care să permită ocuparea unui loc de muncă și continuarea învățării în învățământul profesional și tehnic, inclusiv dual, din persoane care au împlinit 16 ani ( cu excepție 15 ani ) care doresc să participe la programe de internship în scopul dezvoltării abilităților profesionale și din viitori absolvenți de învățământ superior / absolvenți de învățământ superior care au diplomă de licență sau echivalentă și, la debutul în profesie, se angajeaza cu contract individual de muncă pe un post conform specializării absolvite.

ITM Suceava va organiza întâlniri cu angajatori din diverse domenii de activitate : societăți comerciale, regii autonome, persoane fizice, persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale, întreprinderi familiale, cooperație, reprezentanți ai organizațiilor patronale și sindicale, reprezentanți ai altor instituții de stat și le vor comunica datele și locațile unde se vor desfășura sesiunile de informare.

Întâlnirile vor avea loc atât la sediul ITM Suceava, cât și la sediile altor parteneri sociali : Camera de Comerț și Industrie, Direcția Silvică, Direcția pentru Protecția Copilului, Inspectoratul Școlar, alte instituții.

 

SERGIU JIPA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 11 luni, 25 aprilie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 25, 2019 @ 12:21 am
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string bmMeDd to the field below: