Ruptură în PSD între Ioan Stan și Cătălin Coman? Primarul de Fălticeni nu mai este vicepreședinte la nivel județean - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Ruptură în PSD între Ioan Stan și Cătălin Coman? Primarul de Fălticeni nu mai este vicepreședinte la nivel județean

De    •   Publicat acum 4 luni, 24 aprilie 2019   •   Fara comentarii

 

Cătălin Coman, singurul de pe scena de la Dumbrăveni care nu a aplaudat alegerea lui Ioan Stan.

Prietenia dintre președintele organizației județene a PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, și președintele PSD Fălticeni, primarul Cătălin Coman, nu mai este la fel de legată ca pe vremuri, când luptau cot la cot în campanii electorale.

La conferința extraordinară de alegeri desfășurată săptămâna trecută, pe data 18 aprilie, la Dumbrăveni, primarul Coman a fost eclipsat de primarii de comună, care au avut posibilitatea să vorbească în fața celor prezenți, în vreme ce el a fost așezat într-un con de umbră.
Au vorbit primarul Viluț Mezdrea de la Poiana Stampei, Maria Pleșca din Voitinel, Vasile Berariu de la Boroaia, Ioan Pavăl din Dumbrăveni, și în toată această perioadă primarul Cătălin Coman a privit în telefon și s-a ascuns pe ultimul loc din rândul doi.

Alegerea senatorului Ioan Stan la șefia PSD Suceava a fost aplaudată de toți cei prezenți pe scenă la Dumbrăveni, inclusiv de Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu, și singurul care s-a “abținut” a fost Cătălin Coman.

Mai mult, dacă până acum primarul Coman era vicepreședinte la nivel de județ, alături de celălalt primar de municipiu – Nistor Tătar, de la Rădăuți-, în urma alegerilor de săptămâna trecută edilul de la Fălticeni a rămas pe dinafară și nu mai are nici o funcție în partid la județ.

În urmă cu un an și jumătate, Coman era dat pe surse drept urmaș politic al lui Stan la șefia PSD Suceava și posibil candidat al partidului pentru șefia Consiliului Județean. Acum, neînțelegerile dintre cei doi sunt vizibile și se pare că scandalul WC-ului public de 50.000 de euro ar fi pus capac. Mai mult, surse din PSD vorbesc despre un sondaj de opinie făcut recent la Fălticeni și unde s-ar fi văzut că partidul a scăzut și la fel popularitatea primarului Coman. De aici și supărarea șefului PSD Suceava Ioan Stan că trebuie să demonstreze că a meritat încrederea colegilor când a fost investit președinte al organizației județene.

 

 

DANIEL BOGHIȚĂ

reporter@ziaruldepenet.ro

 

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 luni, 24 aprilie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 24, 2019 @ 3:21 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string hHGpQf to the field below: