Flutur minte în Săptămâna Mare: “Pensiunile din județul Suceava sunt pline, mai sunt 10 % locuri în Vatra Dornei” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Flutur minte în Săptămâna Mare: “Pensiunile din județul Suceava sunt pline, mai sunt 10 % locuri în Vatra Dornei”

De    •   Publicat acum 1 an, 24 aprilie 2019   •   1 comentariu

Gheorghe Flutur, președintele liberal al Consiliului Județean Suceava, a mai lansat azi o  gogoașă promoțională  referitoare la turiștii care s-au cazat la pensiunile din județ, înaintea Paștelui.

El a declarat, într-o conferință de presă, că  “de dimineață am făcut o statistică, pensiunile sunt pline, mai sunt 10 % locuri în Vatra Dornei, în rest, spre marea bucurie și surprindere a noastră, Sucevița de aproape o lună de zile este plină sută la sută, iar în municipiul Suceava, ca niciodată, de vreo 2 săptămâni nu mai sunt locuri de cazare.

Nu mai vorbesc de zona Humorului, zona Câmpulungului și Putna, este un semn foarte, foarte bun”.

Întrebat cine i-a furnizat aceste date, Flutur a răspuns, vădit indispus :  “Prin Biroul nostru de turism, ei au aceste proceduri cu statistica”, ziaristul  spunându-i că, la momentul respectiv, erau locuri destule de cazare în toate zonele județului, pe aplicațiile internet.

“Bine, astea pot fi cu plus, minus, unii abandonează, renunță sau așa mai departe…

Nu există sută la sută, că atunci nu-ți mai vine nimeni dacă spui așa…

Dar ce e important e totuși tendința aici”, a concluzionat șeful CJ Suceava.

În anii anteriori, de Paști, au rămas destule locuri neocupate la pensiunile din județul Suceava.

Nu este prima dată când Flutur avansează cifre care se dovedesc ulterior a nu avea legătură cu realitatea, fie că se referă la turiști, la pasagerii aeroportului sau la vizitatorii muzeelor.

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 24 aprilie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 24, 2019 @ 7:25 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. arhivistul spune:

  Dați naibii ziariștii ăștia de la ‘centru’ , poate că vor lua un Premiu Puliță cu anchetele despre gradul de ocupare a capacităților de cazare din județ. Păi, nu era mai bine pe vremea lui Nechifor, cu zeci de mii de lei dați direct, pentru ‘promovarea județului’, ziarelor sucevene, și cu conferințe de presă organizate din cînd în ce?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string EGa9Xv to the field below: