Ministrul Transporturilor a revenit la Suceava pentru a i se spune, din nou, că șoseaua de centură va fi gata în septembrie - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Ministrul Transporturilor a revenit la Suceava pentru a i se spune, din nou, că șoseaua de centură va fi gata în septembrie

De    •   Publicat acum 1 an, 18 aprilie 2019   •   Fara comentarii

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc participă azi, alături de liderul PSD Liviu Dragnea, la conferința extraordinară de alegeri a organizației județene PSD Suceava, care va avea loc la Dumbrăveni.

Dimineață, pentru a arăta că-și ocupă timpul în mod eficient, Cuc a fost trimis să mai facă o vizită la șoselele de centură Suceava și Rădăuți, deși de la ultima vizită a trecut doar o lună.

El a fost însoțit de prefectul Mirela Adomnicăi și de parlamentarii PSD Virginel Iordache și Alexandru Rădulescu.

Pe șantierul de la Suceava, în zona  Zidul morții,  Cuc s-a întâlnit cu constructorii, care i-au repetat ceea ce îi spuseseră în martie, anume că în septembrie vor finaliza investiția  “după estimările în baza condițiilor pe care le cunoaștem în momentul de față”.

Și, pentru că presa era de față, Cuc a trebuit să spună ceva :  “Acest proiect a fost început în 2009 și, din păcate, au fost modificate de mai multe ori soluțiile tehnice. Înțeleg că veți monta o serie de panouri fotovoltaice pentru a se evita accidentele. Este un constructor bun, un constructor român și sunt convins că se va ține de termenul asumat”.

 

 

 

Cuc a avut doar parțial dreptate în legătură cu constructorul român, deoarece din asocierea de 6 firme care derulează investiția ( titular Autotehnorom Suceava ) face parte și Obras Publicas Y Regadios din Spania.

Lucrările au debutat în urmă cu 11 ani, din 2015 circulându-se pe porțiunea Pătrăuți – Șcheia, în lungime de 5 kilometri.

După finalizarea celor 7 kilometri rămași ( Șcheia – Moara ), nota de plată totală va fi de 110 milioane euro pentru un drum cu două benzi.

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 18 aprilie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 18, 2019 @ 1:10 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string FTINWN to the field below: