Dragnea și-a ieșit din pepeni la Dumbrăveni și a țipat la un participant: “Nimic ești tu, să-ți spun direct, ai răbdare să-ți spun ce am făcut noi, mincinosule!”

*serie de monente jenante la vizita lui Dragnea: un bărbat a refuzat să dea mâna cu el și i-a spus “Eu nu dau mâna cu hoții!” / Dragnea: “Ce-am făcut noi?  Răspuns din sală: “Nimic!”

*un cetățean care l-a huiduit pe Dragnea a fost bruscat de un grup de pesediști în frunte cu primarul de la Moara 

 

 

În timpul mitingului, Dragnea a întrebat teatral, de pe scenă,  “Ce-am făcut noi?”,  din sală auzindu-se un glas: „Nimic!“ și râsete.  

Iritat, Dragnea a continuat: „Nimic ești tu, să-ți spun direct, ai răbdare să-ți spun ce am făcut noi, mincinosule!“

Șeful PSD a mai declarat că în toamnă, vom avea alegeri prezidenţiale. Atunci este momentul în care trebuie să eliberăm România de această căpuşă care se numeşte Iohannis”.

Pe scenă erau Răzvan Cuc, Codrin Ștefănescu și parlamentari PSD Suceava. Pe imagini se poate vedea cum secretarul general al PSD și deputatul Emanuel Havrici se amuză copios când Dragnea sare la participant.

Potrivit jurnalistei Oana Șlemco de la Adevărul,  spre finalul dezbaterii un alt participant la conferinţă, un tânăr care l-a huiduit pe Liviu Dragnea, a fost bruscat de mai mulţi membri PSD în frunte cu primarul comunei Moara, Eduard Dziminschi.

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string uKrrHy to the field below: