Noul pod din zona Termica Suceava ar urma să fie finalizat în decembrie 2020.  Lungu: “Mâine dimineață voi fi din nou aici, sper să nu dispară utilajele” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Noul pod din zona Termica Suceava ar urma să fie finalizat în decembrie 2020.  Lungu: “Mâine dimineață voi fi din nou aici, sper să nu dispară utilajele”

De    •   Publicat acum 2 luni, 15 aprilie 2019   •   Fara comentarii

Președintele liberal al Consiliului Județean Suceava Gheorghe Flutur s-a grăbit, în această dimineață, să ajungă de la vizita în teren de la depozitul de deșeuri Moara la o altă vizită de lucru, la amplasamentul noului pod peste râul Suceava din zona Termica.

El a fost așteptat de subalternii de partid, primarul Ion Lungu și viceprimarul Lucian Harșovschi, primul prezentând amănunte despre investiția de 5 milioane lei.

Lungu a declarat că finanțarea este asigurată și că podul va avea lungimea de 104 metri, lățimea de 11 metri, “nu l-am făcut cu două benzi pe sens deoarece pe strada Apeductului nu ne permite structura terenului, vom vedea ce se mai întâmplă, dacă va fi solicitat vom găsi posibilitate să-l lărgim”.

Traseul noii rute care va ocoli centrele comerciale din Burdujeni va fi de la intersecția Căii Unirii cu Traian Vuia pe strada Apeductului, pe lângă Termica, trecere calea ferată, capătul străzii Traian Popovici – pensiunea Marc și ieșire în DN 29 spre Botoșani.

Termenul de finalizare pe care trebuie să-l respecte firma Cornells Floor Botoșani este 19 decembrie 2020.

Lungu a prezentat și o simulare a podului, cu care  ZdpN ilustrează această știre, spunând că  “vreau să cred că va arăta mai bine în realitate.  Noi dezvoltăm aici o zonă de agrement, proiectantul a pus aici și o bărcuță de agrement”.

Primarul Sucevei a mai afirmat că  “lucrările încep azi, este o firmă cu potență, mâine dimineață la prima oră voi fi din nou aici, sper să nu dispară utilajele, noi ne-am mai fript de atâtea ori, că trebuie să suflăm și-n iaurt”.

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 luni, 15 aprilie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 15, 2019 @ 9:05 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string CRJqVg to the field below: