Debut cu stângul în playout: CSU Suceava–CSM Bacău 17 - 23 - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Sport  >  Articolul curent

Debut cu stângul în playout: CSU Suceava–CSM Bacău 17 – 23

De    •   Publicat acum 8 luni, 7 aprilie 2019   •   Fara comentarii

*aruncări ratate 20 – 14  /  minute eliminare 4 – 8

 

Sâmbătă seară, CSU Suceava  ( tricouri albastre )  a început cu o înfrângere seria playout a Ligii Naționale la handbal, 17 – 23 ( 9 – 12 ) cu CSM Bacău. Oaspeții au fost însoțiți de o mică, dar zgomotoasă galerie. Antrenorul Chiruț l-a ținut tot timpul în poartă pe Andrei, chiar și când intervențiile acestuia au fost inexacte.

7’ : sucevenii reușesc primul gol prin Baican din lovitură de la 7 metri ( 1 – 2 ). Până atunci rataseră Ciubotariu ( bară ), Burlacu și Tîrzioru.

14’ : Tîrzioru apropie CSU la 3 – 4, după care urmează o perioadă ca pase inexacte și cu ratări monumentale ale lui Ciubotariu, Lakovic și Dragnea.

23’ : tabela electronică se defectează, jocul este oprit câteva minute, observatorul meciului discutând îndelung cu staffurile celor două echipe. Până la începutul celei de-a doua reprize scorul va fi anunțat de crainicul sălii.

26’ : Adomnicăi reușește o “torpilă” care duce scorul la 7 – 10, dar oaspeții nu cedează inițiaitiva.

29’ : Șoldănescu reușește un gol de efect, de la mijlocul terenului în poarta goală.

31’ : gest nesportiv al lui Adomnicăi, care cade peste un băcăuan și îl lovește intenționat cu piciorul în cap. Arbitrii lasă faza să curgă.

39’ : după ratările lui Tîrzioru și Baican, dar și după câteva parade reușite de Andrei, Burlacu reușește egalarea la 13. Publicul simte momentul bun și încurajează echipa.

41’ : un jucător oaspete scapă pe contraatac, dar se lovește ca într-un zid de Burlacu, repliat în apărare. Faza este aplaudată mai ceva decât un gol.

45’ : Ionescu, bine angajat pe semicerc, reface egalitatea, 15 – 15, după care oaspeții trec definitiv la cârma jocului.

47’ : Lakovic este tamponat serios de un apărător băcăuan și are nevoie de intervenția asistenților medicali pentru a-și reveni. Publicul vociferează intens la adresa arbitrilor.

50’ : începe seria ratărilor pentru CSU, prin Costea, Tîrzioru ( de două ori ), Ciubotariu, Adomnicăi.

57’ : Burlacu înscrie pentru 16 – 22 și, un minut mai târziu, tot el face 17 – 22, dar deznodământul era clar.

După această înfrângere, sucevenii au coborât pe locul 4 în playout, în următoarea etapă ( 17 aprilie ), urmând să joace în deplasare cu Minaur Baia Mare.

 

 

 

RADU OSTAFIE

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 8 luni, 7 aprilie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 7, 2019 @ 7:46 am
 • Sub: Sport, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string MobIqH to the field below: