O nouă ediție a Cupei Mărțișorului la tenis de masă, la școala din Valea Glodului - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Sport  >  Articolul curent

O nouă ediție a Cupei Mărțișorului la tenis de masă, la școala din Valea Glodului

De    •   Publicat acum 3 luni, 1 aprilie 2019   •   Fara comentarii

Duminică, 31 martie 2019, în sala de educație fizică a școlii din localitatea Valea Glodului s-a desfășurat ediția cu numărul XXI a Cupei Marțișorului la tenis de masă. Această competiție este așteptată cu emoții mari de elevi  și are mai mai multe obiective printre care amintim: verificarea nivelului de pregătire, promovarea  activităților  sportive, motivarea elevilor pentru autodepășire  și depășirea adversarului.

La startul concursului au fost prezente 6 fete și 12 băieți, elevi ai școlilor Giurgești și Valea Glodului  care au demonstrat un nivel  bun de pregătire în practicarea acestui sport. La final s-au înregistrat următoarele rezultate: simplu fete locul I Acasandrei Andreea, locul II Crăciun Gheorghina, locul III Bertea Delia; simplu băieți locul I Crăciun Marius Gabriel, locul II Lupu Sebastian, locul III Grădinariu Gabriel; dublu mixt locul I  Acasandrei Andreea-Crăciun Marius Gabriel, locul II Crăciun Gheorghina -Anania Nicolae, locul III Barbă Naomi-Lupu Sebastian. Elevii  de pe podium au primit cupe, medalii și dilpome. Au fost oferite și trei premii de consolare elevilor Blanariu Loredana, Lupu Emiliano și Prisacariu Florin Daniel.
Întrucât anul acesta profesorul Olariu Dănuț a avut triplă calitate și anume: antrenor,organizator și sponsor ne-a declarat că după discuțiile pe care le-a avut cu responsabilul promovării tenisului de masă pe zona Moldova, inginerul Cătălin Cozma, intenționează să  înscrie pentru anul următor competiția în calendarul evenimentelor sportive ale federației de specialitate care  va  asigura materialele de premiere și va aduce totodată plus valoare și promovare pentru că se desfășoară în preajma zilei de 6 aprilie- declarată “ Day World Table Tenis”.
Arbitrajul a fost asigurat de profesorul Eduard Aioanei de la școala Rotunda-Liteni, un împătimit al tenisului de masă. Au participat ca spectatori foști elevi câștigatori ai acestei competiții în anii anteriori, părinți, rude și prieteni ai competitorilor. Concursul a fost promovat intens  pe rețelele de socializare.

 

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 luni, 1 aprilie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 1, 2019 @ 10:23 pm
 • Sub: Sport, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string Mn9KRA to the field below: