Directorii Muzeului Bucovinei Suceava și Muzeului Ion Irimescu Fălticeni prezenți la vernisajul expoziției “Bucovina, mănăstirile trăiesc”  - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Cultural  >  Articolul curent

Directorii Muzeului Bucovinei Suceava și Muzeului Ion Irimescu Fălticeni prezenți la vernisajul expoziției “Bucovina, mănăstirile trăiesc” 

De    •   Publicat acum 1 an, 26 martie 2019   •   1 comentariu

Muzeul Bucovinei a început itinerarea europeană a expoziției de fotografii „Bucovina, mănăstirile trăiesc”, realizată de artistul fotograf german Oliver Mark, prima oprire fiind la Muzeul Național Liechenstein.

Vernisajul expoziției a avut loc săptămâna trecută și s-a desfășurat în prezența autorului, a lui Vlad Vasiliu – ambasadorul României în Elveția, a dr. Caroline Hilti – membru fondator al Consiliului Liechtensteinisches Landesmuseum, a directorului Muzeului Național Liechenstein – Rainer Vollkommer, a directorului Muzeului Bucovinei – Emil Ursu, a directorului Muzeului de Artă Ion Irimescu Fălticeni – preotul Teodor Brădățanu și a preotului Iachint de la mănăstirea Sf. Ioan Iacob Corlățeni.

Anul trecut, Oliver Mark a realizat un fotoreportaj intitulat “Viața monahală din Bucovina” la mănăstirea Moldovița și la schitul de călugări Rarău.

Expoziția, care cuprinde 30 de fotografii, este însoțită de catalogul cu lucrările realizate de Oliver Mark în perioada cât a stat la cele două mănăstiri.

Următoarea etapă expozițională va fi la Berlin, în iunie.

 

 

 

TEODOR PUȘCAȘU

reporter@ziaruldepenet.ro

Foto : Muzeul Bucovinei Suceava

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 26 martie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: martie 26, 2019 @ 4:52 pm
 • Sub: Cultural, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. Ion spune:

  Ăsta a fost o întâlnire cu directorii de muzee sau cu popi manageriî de muzee? Popa Bradațanu a participat din partea bisericii fratelui său sau din partea Muzeului finanțat de prietenul său primarul Cătălin Coman?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string sK2MZI to the field below: