Cucuveaua pesedistă Cucoș fugărită să cânte pe șandramaua jandarmeriei sucevene - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Editorial  >  Articolul curent

Cucuveaua pesedistă Cucoș fugărită să cânte pe șandramaua jandarmeriei sucevene

De    •   Publicat acum 7 luni, 24 martie 2019   •   Fara comentarii

BUNĂ ZIUA, SUCEAVA!

 

Jandarmul șef al bulanului izbit peste țeasta românului la comanda mustăciosului penal, colonelul Sebastian Cucoș își face veacul la periferia fără autostrăzi a României, la Suceava,  și dansează jocul penibil al oficialului care dă onorul demnității într-o piesă jucată fals de prea mulți actori.
Ba în municipiul Suceava, ba la Boroaia,mai mult la Fălticeni – cu o repetiție de mitralieră defectă – că doar aici este stația locală de răspândit bunătate-n guvernare și contracte la firmele tovarășe și prietene, Cucoș e nelipsit de la arătat fasolea de cazan la babe și salutul militar la părinți emoționați.

Pare că șefii jandarmeriei din județul Suceava fac concurs să îl invite pe patronului bătăilor organizate și pun masa pentru Sebastian Cucoș de parcă mămăliga de la popotă nu s-ar mai tăia fără ața de la galoanele pionerești ale adjunctului. Doar că realitatea este alta, iar Cucoș are pârtie mai mult la Fălticeni și pe lângă prefectă, o funcționăreasă cu proptea mai veche de pe la Fălticeni. Nu toți jandarmii din județul Suceava  vor să fie asociați cu omul care a coordonat, din poziția de șef al Jandarmeriei, represiunea prost pusă în scenă de pe 10 august 2018 – gaz ieftin expirat plătit scump, brațe iuți și înarmate cu pulane care au lovit oameni la întâmplare și ministrese care dormeau în minister de două zile. Dar ce să-i faci dacă șefii îți tot bagă Cucoșul în oală, însă nu îți iese răcitură că oasele sunt goale.

Dacă în anii trecuți, la Fălticeni, vedete ale paradelor de absolvenți pe bandă rulantă erau primarul și parlamentarii hectarieni semi..absenți, acum colonelul Sebastian Cucoș este vedeta incontestabilă. Șefii jandarmeriei care au mai poposit pe lângă Șomuz au cuvântat dar au plecat discret, fără mare tam-tam. Nu cred să fie cazul colonelului Cucoș, care vrea să-și repereze public onoarea avariată de pulanul propriilor decizii, la Suceava. Colonelul Cucoș insistă să vină și să revină. În istorie, lângă șefii PDL ai Jandarmeriei  există  un loc rezervat dlui Cucoș, pentru social-democrația Jandarmeriei. Și, așa cum șefii doi ș’un sfert au intrat în PSD, fără probleme ar putea intra și el pe o listă asumată, doar că fără șapcă, și fără epoleți.

 

SERGIU JIPA

sergiu@ziaruldepenet.ro

 

Citește și :

Elevii jandarmi din Fălticeni au depus jurământul

Jandarmii suceveni au depistat 30 de persoane care dețineau și consumau droguri, anul trecut

Școala de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și-a prezentat raportul de activitate la căminul cultural din Boroaia

FOTO 349 de elevi jandarmi din Fălticeni au depus jurământul

    Print       Email
 • Publicat: acum 7 luni, 24 martie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: martie 25, 2019 @ 9:02 pm
 • Sub: Editorial, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string ngWPZC to the field below: