VIDEO Ponta, muștruluit de un fălticenean pentru nerealizările primarului Coman: “Mie mi-ar fi rușine să mai calc pe aici” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

VIDEO Ponta, muștruluit de un fălticenean pentru nerealizările primarului Coman: “Mie mi-ar fi rușine să mai calc pe aici”

De    •   Publicat acum 10 luni, 9 martie 2019   •   10 comentarii

 

*tânărul i-a reproșat starea drumurilor din oraș și faptul că spitalul nu s-a finalizat nici după 30 de ani: “Numai când te uiți la strada asta, ce să mai vrei de la spital…”

*Ponta nu a fost primit de vreun oficial local și a putut viziona clădirea spitalului din Fălticeni doar din stradă

 

 

Președintele Pro România Victor Ponta a făcut, astăzi, o scurtă incursiune la Fălticeni, însoțit de președintele executiv Daniel Constantin și vicepreședintele Cătălin Nechifor. Cei trei  s-au plimbat pe aleea pietonală și au vizionat, din stradă, noua clădire a Spitalului municipal.

Dacă pe aleea pietonală oamenii din localitate l-au primit foarte bine pe fostul lider PSD, în fața spitalului acesta a fost apostrofat de un tânăr din localitate nemulțumit că spitalul nu a fost dat în folosință după 30 de ani de la începerea lucrărilor și drumurile din Fălticeni sunt pline de gropi.

Fălticeneanul a refuzat să dea mâna cu Victor Ponta și ambii au stat față în față, cu mâinile la spate. Tânărul i-a reproșat lui Ponta că “ați fost acolo sus și uite cum arată spitalul, drumurile. Numai când te uiți la strada asta, ce să mai vrei de la spital. Mie mi-ar fi rușine să mai calc pe aici”.

Ponta  s-a apărat și a spus că el a le-a dat bani cât a fost prim-ministru să termine spitalul, ce au făcut ei cu banii nu prea se vede: “Nu mi-e domnule rușine, de ce să-mi fie? Eu le-am dat bani, 300 de miliarde”.

În discuție a intervenit și Cătălin Nechifor care a spus că pe vremea când Ponta era premier și el președinte al CJ Suceava banii au venit pentru continuarea lucrărilor, dar acum s-au oprit:“De trei ani nu s-a mai făcut nimic, asta vedem și noi acum. De ce? E o întrebare bună. Da, dar nu mai suntem noi la guvernare. Sunt din Fălticeni și eu, și știu istoria spitalului acesta foarte bine.”

În înregistrarea video neprelucrată se poate vedea întreg dialogul care s-a purtat chiar la sfârșitul vizitei de la Fălticeni și care i-a luat pe nepregătite inclus pe ziariști.

 

 

 

 

SERGIU JIPA

sergiu@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 10 luni, 9 martie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: martie 9, 2019 @ 4:45 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , , , , ,

10 comentarii

 1. Velu spune:

  Sa gasit in comentator pe masura….el stie tot….

  • Eonel gugu spune:

   Nu ar fi mai bine sa nu vorbească nimeni despre nimic și sa vorbiți doar voi de la PSD? Ce tot atâta critică?
   Bai orbilor ne rupem masina în 10 pe străzile minunate ale lui Coman și ne mănâncă maidanezii ? Nu vă este rușine hoților?

 2. Mariana spune:

  S-a găsit cine să vorbească despre Ponta și să îl acuze că nu a terminat spitalul și nu i-a asfaltat strada! Să vină Ponta la Fălticeni să asfalteze străzile? Cap sec ai primar și primarul are contract multianual cu Elbi Gavril de la PSD. Nu a promis Coman la alegeri că termina spitalul până în 2016? L-a terminat? Nu. Apoi a promis că e gata în 2017, apoi în 2018…E gata? Nu e gata. Ponta nu mai e prim-ministru de 4 ani! Vrei să îți facă Ponta curat în casă? Cat sec de Fălticeni.

 3. Ionela spune:

  Vasile tu ești uai?Intreba la primarie cand faci Liviu si spitalu că sa dei de baut.Nergem tati la casa de cultura inainte de alegeri sa bem oleaca di rachiu din cacat di la veceu din centru.

 4. Nelu spune:

  Zi Vasile și trage… De ieri își cere iertare de la Coman pe Facebook ca el n-a zis de PSD sau de primar. Mare curajos mai este dom șofer. Tare cu Ponta să-în facă ăla strada parca Ponta are firmă de asfaltat. ALO! Primăria asfalteaza in oras. Hai ma lași cu de astea bă ZdpN. Alte articole n-ati mai găsit? Faceți vedetă pe Vasile

 5. EUGEN spune:

  nu am vazut reprezentantul Falticeniului de la PRO ROMANIA

 6. PATROCLE spune:

  Echipa fantastica ” jungiul si tusea” sau Ponta vs Nechifor, s-au intalnit din intamplare cu vicele, acesta venea de la piscine (acolo isi face baia de sambata seara), locuiesc pe strada Cuza Voda. Iese vicele in colanti din masina sa vada ce e cu agitatia de langa spital, Nechifor incearca sa-l abordeze pentru un punct de vedere, vicele nici nu mai are timp sa se intoarca la masina, o ia la fuga prin parcul Prefecturarii, o fuga din aia de ramane doar praful in urma ta.

 7. Laur spune:

  RESPECT pentru acel cetatean ce le-a adresat întrebari lui Ponta si Nechifor, carora, în mod normal, în orice tara normala, politicienii, ar avea obligatia sa raspunda, mai ales daca au fost implicati direct în aceste proiecte.

 8. Vladimir spune:

  Tot felul de rautati se spun, nu a fugit nimeni, omul a mers la o plimbare prin parc, in ce priveste treaba cu colantii, iar rautati din partea unor taranoi, asa se poarta acuma blugi mulati. In incheiere hai sictir.

 9. Peneloiu Catalin spune:

  In perioada 2012-2019, s-au pus la spital geamuri, tencuieli, polistiren, instalatii. In 7 ani????? Atat????. Si daca DSP-ul nu da aviz, pentru ca dl Pedeloiu a facut ANL-uri intr-o aripa. Cine raspunde ?????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string rLLI4G to the field below: