Omul de afaceri Mandachi a construit “undeva între Voroneț și Putna” primul metru de autostradă din Moldova: “Prin acest manifest mă expun total și îmi asum consecințele” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Omul de afaceri Mandachi a construit “undeva între Voroneț și Putna” primul metru de autostradă din Moldova: “Prin acest manifest mă expun total și îmi asum consecințele”

De    •   Publicat acum 12 luni, 4 martie 2019   •   1 comentariu

Omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi a anunțat că a construit un metru de autostradă într-o singură  zi, prin mobilizarea unei echipe de 17 oameni și a lansat “o provocare pentru românii din întreaga lume, indiferent de statut social sau profesie” în încercarea de a atrage atenția asupra amânării excesive a construirii autostrăzii în Moldova.

El a declarat azi, într-o conferință de presă, că demersul vine după ce a fost, de mai multe ori, pe punctul de a muri în trafic și că a pierdut ani din viață, inutil, la volan.

Mandachi a prezentat un scurt film al construcției primului metru de autostradă din Suceava, filmul ce poate fi urmărit pe canalul de youtube  România vrea autostrăzi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Este un gest cât se poate de serios,cu moartea de pe șosele nu se glumește.

Practic, am demonstrat că în 7 ore se face un metru de autostradă.

Dacă există voință și bani, chiar și un singur om poate face o autostradă fără nicio problemă.

Mi se pare absurd să mai treacă încă o generație, iar noi să continuăm să pierdem ani din viață la volan.

Prin acest manifest mă expun total și îmi asum consecințele”  a spus el.

Mandachi a tipărit și a oferit pe cheltuială proprie,în ultimele 6 luni, peste 3.000.000 de afișe.

Începând de azi, el oferă gratuit și autocolante cu mesajul „România vrea autostrăzi” celor care doresc să se alăture manifestului.

Acestea pot fi ridicate din rețeaua de restaurante Spartan, Mandachi Hotel & Spa din Suceava sau de pe siteul www.romaniavreaautostrazi.ro.

Pe 15 martie la ora 15:00 va avea loc  “undeva între Voroneț și Putna”  inaugurarea primului și singurului metru de autostradă din Moldova, inițiatorul anunțând că va adopta  “o formă inedită de protest”  : la ora inaugurării va suspenda 15 minute activitatea în toate afacerile pe care le administrează ( 40 de restaurante, un hotel, centru de conferințe, sală de fitness, cafenea și un centru spa ).

 

 

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 12 luni, 4 martie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: martie 4, 2019 @ 3:45 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. Buni spune:

  Vine rândul controalelor după această inițiativă lăudabilă. Trimite Dragnea toate instituțiile în control la restaurantele lui. Hoții de la PSD nu pot să facă autostrăzi, ei fac drumuri în Teleorman unde kilometrul are 600 de metri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string aBDs2p to the field below: