Nechifor despre repatrierea aurului: "Darius Vâlcov care învelea lingouri în tablouri, el folosea tabloul pentru învelit lingoul, prin cimitire. Păi să-i dau eu rezerva de aur a țării lui Darius?" - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Nechifor despre repatrierea aurului: “Darius Vâlcov care învelea lingouri în tablouri, el folosea tabloul pentru învelit lingoul, prin cimitire. Păi să-i dau eu rezerva de aur a țării lui Darius?”

De    •   Publicat acum 12 luni, 1 martie 2019   •   Fara comentarii

*de asemenea, Nechifor a anunțat că a început campania de semnături pentru Pro România: “N-am fost înjurați pe stradă, nimeni n-a urlat după noi”

 

Deputatul Pro România de Suceava Cătălin Nechifor a criticat, în conferința de presă de azi, proiectul de lege propus de PSD (fostul lui partid) care prevede ca doar 5 % din aurul României să mai rămână depozitat în afara țării.

Nechifor a spus că  “inițiativa repatrierii rezervei de aur de la Londra e o mare greșeală, deoarece cityul londonez e zona financiară zero a lumii în care suntem noi așezați.

Mă uit la cine face acest lucru, la un Darius Vâlcov care învelea lingouri în tablouri, el folosea tabloul pentru învelit lingoul, prin cimitire. Păi să-i dau eu rezerva de aur a țării lui Darius?

N-avem noi tablouri cât ar putea înveli lingouri, e o mare prostie.

Cred că ar trebui să se liniștească oamenii ăștia”.

Întrebat ce noutăți are în legătură cu activitatea de partid, Nechifor a răspuns că “ieri am început campania de semnături pe stradă în Suceava, azi o continuăm la Rădăuți, n-am fost înjurați, nimeni n-a urlat după noi, înseamnă că și Corina Crețu și Ponta și eu ne-am făcut datoria”, completând că  “unii mi-au zis că trebuia să rămân să lupt în PSD, dar eu nu lupt în interior, e un nonsens, eu lupt în exterior”.

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 12 luni, 1 martie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: martie 1, 2019 @ 5:49 pm
 • Sub: Reportaje
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string WTXUMd to the field below: