Cei mai harnici liberali! Flutur cu lopata și Lungu cu măturoiul fac “o echipă grozavă” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Cei mai harnici liberali! Flutur cu lopata și Lungu cu măturoiul fac “o echipă grozavă”

De    •   Publicat acum 12 luni, 27 februarie 2019   •   3 comentarii

Primarul Sucevei Ion Lungu se pare că face echipă bună cu șeful său de partid Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean, în privința activităților fizice edilitare.

Lungu a declarat, azi, că va ieși, la fel ca în fiecare primăvară, să măture prin oraș și l-a lăudat pe Flutur, care a fost cu o lopată pe șantierul șoselei de centură, să-i zorească pe constructori.

“Facem o echipă grozavă, el a venit cu lopata, eu cu măturoiul și facem curățenie. El a furat puțin startul, cu lopata… Eu oricum ies cu măturoiul la curățenie”,  a spus Lungu, pe ton vesel.

La sfârșitul săptămânii trecute, Flutur a mers pe șantierul șoselei de centură cu o lopată și a învârtit puțin pietrișul, printre utilajele care nivelau.

El a spus atunci: “Chiar dacă liderul PSD (Ioan Stan – n.r.) a spus că nu am ce căuta pe drumurile naționale, eu sunt președintele Consiliului Județean Suceava și mă interesează și drumurile naționale și județene și comunale și orice investiție din județ”.

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 12 luni, 27 februarie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 27, 2019 @ 5:58 pm
 • Sub: Reportaje
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , , ,

3 comentarii

 1. Horia spune:

  Măcar Flutur și Lungu pun mana sa muncească nu stau cu mâna întinsă ca pesedistii.Stan și Bradațanu se ascund ca sa nu vorbească de inchiderea spitalelor.”Masterplan pentru sănătate.”huooooooooooo

 2. Pavel spune:

  Pe tine te intereseaza toate drumurile dar TOATE DRUMURILE DIN JUDET SUNT JALNICE tovarase presedinte

  • Buni spune:

   In Suceava sint rele Pavelica?Lasa ca nu le bate pe cele de la Falticeni.Nu stiu cand ai fost acasa la PSD Suceava Ioan Stan si la Catalinus Coman.Gropi in care iti fermi masina pe toate strazile si acolo unde s-a asfaltat anul trecut.Pe strada de la Liceul de la Agricol au asfaltat anu trecut si ce.Ieri am luat vro 10 gropi ca am crezut ca vin la servici pe jos si am injurat incontinu.Da oamenii din Falticeni sint multumiti ca au banci infata blocului si pavele care sar in capa la oameni.Pe la Raitar ai fost Pavelica sa vezi la magazinul mare ca se impiedica femeile in pavele care ies si nu au nisip si nu le-a prins cu beton.Na costa sa faci treaba de calitate.La fel si la cele de pe Maior Ioan la magazine da tu votezi PSD Stan+Coman pe tata viata ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string D71bYi to the field below: