Iordache îl ispitește pe Flutur: “Numai colaborând putem demonstra că suntem politicieni responsabili” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Iordache îl ispitește pe Flutur: “Numai colaborând putem demonstra că suntem politicieni responsabili”

De    •   Publicat acum 10 luni, 25 februarie 2019   •   Fara comentarii

După luările de poziție anti – PNL ale șefului PSD Suceava Ioan Stan, întărite de secretarul de stat Tiberius Brădățan, ieri a fost scos la rampă și senatorul Virginel Iordache.

El a semnat un comunicat de presă care debutează cu critici la adresa liderului PNL Gheorghe Flutur, care  “plimbă o  lopată”  pe șantierul șoselei de centură a Sucevei și care acuză PSD că ar desființa spitale  “când după anul 2012 PSD a redeschis în mare parte spitalele închise de guvernele PDL, astăzi vopsit PNL”.

După aceste remarci, Iordache lansează un apel la înțelegere și pace : “Decât să vă lansați, zilnic, în fel de fel de speculații și acțiuni cu caracter manipulator, mai degrabă ați da mâna cu noi și v-ați pune pe treabă, arătând că mai presus de interesul partidului, se află interesul cetățeanului.

Poate ar fi bine ca, în loc de contre continue, să fiți mai deschiși la dialog și să înțelegeți că numai colaborând putem demonstra împreună că suntem politicieni responsabili, interesați pe deplin de soarta județului.

Diferențele de opinii bineînțeles că sunt inerente, având în vedere doctrinele noastre, dar asta nu înseamnă că nu putem purta discuții civilizate când vine vorba de interesul cetățenilor.

Soluțiile potrivite pot fi găsite atât în tabăra noastră, dar poate și în tabăra dvs., dar pentru asta trebuie renunțat la aruncatul cu gunoi și la minciunile fără rost”.

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 10 luni, 25 februarie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 25, 2019 @ 7:53 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string gUuUQI to the field below: