Tânăr aflat sub control judiciar reținut după ce a comis un nou furt - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Tânăr aflat sub control judiciar reținut după ce a comis un nou furt

De    •   Publicat acum 10 luni, 24 februarie 2019   •   Fara comentarii

Polițiștii l-au reținut pe un tânăr de 19 ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc, care se afla sub măsura controlului judiciar și a săvârșit o nouă infracțiune. Atragem atenția tuturor celor față de care autoritățile judiciare au dispus o măsură preventivă cu privire la faptul că săvârșirea unor noi fapte penale conduce la înlocuirea acestei măsuri cu una mai strictă. În acest caz, tânărul a ajuns în arestul IPJ Suceava”, au transmis reprezentanții poliției județene.

 

 

Pe data de 21.02.2019, la ora 23.10, o patrulă din cadrul Poliției municipiului C-lung Moldovenesc, l-a identificat pe strada Bogdan Vodă din localitate pe un tânăr de 19 ani din localitate, persoană aflată sub control judiciar, care a declarat faptul că, persoane necunoscute au sustras bunuri din interiorul unei frizerii și el era în căutarea unei patrule de poliție pentru a sesiza furtul.

În urma verificărilor efectuate la sediul societății, polițiștii au constatat faptul că, una din ferestrele imobilului este deschisă, iar din interior au fost sustrase două aparate de tuns și suma de 185 lei, suspect de comiterea faptei fiind chiar tânărul de 19 ani.

Astfel, din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 21.02.2019, în jurul ora 22.45, profitând de un geam uitat neasigurat, tânărul de 19 ani ajutat de un localnic de 34 de ani a pătruns în interior și a sustras suma de bani și ustensilele de tuns, prejudiciul total în valoare de 385 lei fiind recuperat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „furt calificat”, tânărul de 19 ani fiind reținut și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria C-lung Moldovenesc pentru stabilirea unor măsuri preventive.

 

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 10 luni, 24 februarie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 24, 2019 @ 1:25 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string tkJ7e9 to the field below: