Demagogii Flutur și Stan pe tema șoselei de centură a Sucevei: “Mi-am luat lopata de-acasă și dau o mână de ajutor” / “Astfel de ipostaze duc în derizoriu activitatea politică și administrativă” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Demagogii Flutur și Stan pe tema șoselei de centură a Sucevei: “Mi-am luat lopata de-acasă și dau o mână de ajutor” / “Astfel de ipostaze duc în derizoriu activitatea politică și administrativă”

De    •   Publicat acum 8 luni, 23 februarie 2019   •   1 comentariu

 

Ieri, pe o vreme rece, președintele liberal al Consiliului Județean Suceava Gheorghe Flutur a încercat un exercițiu de imagine, prezentându-se cu o lopată“la treabă”pe șantierul nefinalizat al centurii municipiului reședință.

Însoțit de câțiva subalterni de partid, după ce a împrăștiat puțin balastrul, Flutur (un pic obosit) a declarat ziariștilor, printre utilaje:“Ce să vezi, au răsărit utilajele astăzi și lucrează, Doamne ajută. Să nu credeți că e vreo parodie, mi-am pus dimineață o lopată în mașină, e lopata mea de-acasă și am zis că vin și eu în șantier să dau o mână de ajutor. Îmi exprim îngrijorarea că din nou intrăm în prelungiri cu centura ocolitoare a Sucevei. Chiar dacă liderul PSD a spus că nu am ce căuta pe drumurile naționale, sunt președintele CJ Suceava, mă interesează și drumurile naționale și județene și comunale și orice investiție din județ. Înțeleg că-i bine să venim măcar o dată pe săptămână ca să ajutăm”.

Azi, șeful PSD Suceava Ioan Stan a emis un comunicat de presă referitor la vizita în teren a lui Flutur:  Admit că într-un an electoral patima politică are uneori manifestări extreme. Dar niciodată nu voi putea admite o dimensiune atât de măruntă a unei manifestări politice ca cea în care s-a complăcut liderul liberal sucevean, președinte al Consiliului Județean, care a venit cu o lopată pe un șantier al unui obiectiv finanțat de Guvernul social-democrat al României. Astfel de ipostaze duc în derizoriu activitatea politică și administrativă. M-aș fi așteptat de la dumnealui ca, în calitatea pe care o are, cea de șef al administrației publice județene, să abordeze cu seriozitate problemele județului care intră în competența sa. De exemplu, i-aș sugera să se ocupe de reparația podului de la Verești căruia i-a alocat un buget derizoriu, încât nimeni nu s-a prezentat să liciteze pentru acest obiectiv”.

 

 

Șoseaua de centură a municipiului Suceava este nefinalizată în totalitate la 11 ani de la începerea lucrărilor, timp în care la putere s-au succedat și PNL și PSD.

Din cei 12 kilometri se circulă, din 2015, doar pe porțiunea Pătrăuți – Șcheia, în lungime de 5 kilometri.

Lucrările la ceilalți 7 kilometri, pe porțiunea Șcheia – Moara, sunt derulate de asocierea Autotehnorom – Operational Autoleasing – OPR Asfalt – Obras Publicas Y Regadios – Florconstruct – Calcarul.

Valoarea contractului este de aproximativ 15,8 milioane euro.

Până acum, valoarea lucrărilor a fost de aproximativ 90 milioane euro.

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Foto 1 : Obiectiv de Suceava

    Print       Email
 • Publicat: acum 8 luni, 23 februarie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 23, 2019 @ 12:10 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. arhivistul spune:

  Dan Pascaru, despre care eu spun din nou că e un ziarist liniștit cînd tocește treptele instituțiilor sucevene, dar zmeu cînd semnează pentru media ‘provinciale’, scrie că Flutur ‘a împrăștiat puțin balastrul’ . ‘Balastru’ înseamnă pentru oricine altcineva decît Dan Pascaru ‘compas dintr-un braț, cu manșon la partea superioară, de care este legat un al doilea braț care se arcuiește și poartă un creion, la trasarea de cercuri mari’, ceea ce înseamnă că semnatarul articolului habar nu are ce a făcut președintele Flutur și că nu este prima dată cînd își scrie articolele online, firește, însă de la mare distanță față de locul faptei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string GL90SG to the field below: