Victorie de moral: CSU Suceava – Minaur Baia Mare 30 – 24 - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Sport  >  Articolul curent

Victorie de moral: CSU Suceava – Minaur Baia Mare 30 – 24

De    •   Publicat acum 1 an, 20 februarie 2019   •   Fara comentarii

*aruncări ratate 14 – 15  / minute eliminare 14 – 10

 

Miercuri seară, CSU Suceava ( tricouri albe )  a izbutit o victorie mult așteptată deopotrivă de suporteri, antrenori și jucători, după o serie neagră în Liga Națională, care a dus echipa pe penultimul loc în clasament.

Sucevenii s-au impus cu 30 – 24 ( 16 – 16 ) în fața lui Minaur Baia Mare după un meci în care au făcut mai puține greșeli decât până acum și în care nici adversarul nu le-a dat mari bătăi de cap. Antrenorul Chiruț a folosit mai mult noile achiziții Golubovic și Dragnea, care au contribuit major la deznodământul fericit. De remarcat numărul mare al minutelor de eliminare, chiar dacă nu s-a jucat dur, ci la mare angajament.

Sucevenii înscriu primul gol în min. 6 prin Ciubotariu din lovitură de la 7 metri ( 1 – 3 ), apoi aleargă după egalare, pe care o reușesc prin Șoldănescu în min. 17 ( 9 – 9 ).

Portarii Erhan și Andrei se completează bine, reușind să pareze mingi periculoase.

În min. 22 Tîrzioru îi aduce pentru prima dată pe suceveni în avantaj ( 12 – 11 ), Andrei are o răbufnire vocală puternică după ce încasează un gol parabil ( min. 25, 13 – 13 ), iar Costea stabilește scorul la pauză cu o secundă înaintea sirenei.

După revenirea de la cabine, sucevenii nu mai scapă jocul din mână, în min. 35 Lakovic reușește un gol cu / de efect ( 20 – 18 ), Andrei apără un 7 metri la scorul 20 – 19, în timp ce Burlacu nu stă pe gânduri și înscrie din poartă în poartă ( min. 45, 23 – 20 ).

O fază aplaudată în picioare de public se petrece în min. 46 : extremele Minaurului pasează peste semicerc, dar Erhan are un reflex formidabil și respinge aruncarea.

În min. 50 Baican scapă singur și rupe plasa, după care cere publicului, cu gesturi largi, să susțină echipa.

Erhan continuă să dea încredere gazdelor prin intervențiile sale, Tîrzioru face 27 – 23 în min. 54, Ciubotariu înscrie din 7 metri în min. 56 ( 28 – 23 ), iar Lakovic închide tabela cu 7 secunde înainte de final.

O victorie muncită, care aduce un pic de liniște în tabăra CSU.

Etapa următoare, pe 28 februarie, sucevenii au un meci foarte dificil, în deplasare, cu liderul Dobrogea Sud Constanța.

RADU OSTAFIE

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 20 februarie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 20, 2019 @ 9:50 pm
 • Sub: Sport, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string lFEU6N to the field below: