Partidul Neamul Românesc: “Numai nişte nostalgici fără profunzimea cugetării mai pot crede că în drumul nostru euro-atlantic mai poate fi vorba de vreo întoarcere a armelor” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Partidul Neamul Românesc: “Numai nişte nostalgici fără profunzimea cugetării mai pot crede că în drumul nostru euro-atlantic mai poate fi vorba de vreo întoarcere a armelor”

De    •   Publicat acum 8 luni, 18 februarie 2019   •   Fara comentarii

 

Comunicat de presă

Numai nişte nostalgici fără profunzimea cugetării mai pot crede că în drumul nostru euro-atlantic mai poate fi vorba de vreo întoarcere a armelor. Opţiunile pentru democraţia occidentală nu sunt, neapărat, repercusiuni al „experimentului” semicentenar al regimului de tip sovietic, al internaţionalismului de inspiraţie moscovită, sau al ceauşismului diletant, ci rodul analizelor lucide şi peremptorii ale căilor de urmat pentru progres, propăşire, trai decent şi solidaritate partenerială în arhitectura continentală, în evoluţia mondială a forţelor binelui planetar.

În siajul acestor realităţi indubitabile, Consiliul membrilor fondatori al Partidului Neamul Românesc, în unanimitate, a hotărât să-şi exprime public, adeziunea totală faţă de valorile şi practicile Uniunii Europene, convinşi că numai în interiorul unităţii de voinţă şi praxis comunitare, Neamul Românesc poate să-şi regăsească statutul şi garanţia devenirii naţionale în context european, apartenenţa ţării cu drepturi depline la instituţiile UE şi integrarea statului de drept din spaţiul carpato-danubiano-pontic la acest factor coeziv al naţiunilor unite şi conduse de aceleaşi interese ale păcii, libertăţii şi demnităţii.

Noi, punem revigorarea patriotismului în spaţiul istoric naţional mai presus de orice, dar suntem conştienţi că acest fapt poate da roade pentru Neamul Românesc decât în comportament solidar şi armonic cu Uniunea Europeană şi instituţiile sale, în rezonanţă empatică permanentă cu ţările occidentale continentale şi transatlantice.

 

Aşa să ne ajute Dumnezeu!

În numele Fondatorilor Naționali,

Purtător de cuvânt al Partidului Neamul Românesc 

General de Brigadă (r) Prof. Univ. Dr. Ing. Nicolae ROTARU – Vicepreşedinte

    Print       Email
 • Publicat: acum 8 luni, 18 februarie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 18, 2019 @ 9:15 pm
 • Sub: Ştiri locale, Ştiri nationale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string OVyLnQ to the field below: