De ținut minte!  PSD: “Suma alocată pentru șoseaua de centură a Sucevei este suficientă pentru finalizarea obiectivului în acest an” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

De ținut minte!  PSD: “Suma alocată pentru șoseaua de centură a Sucevei este suficientă pentru finalizarea obiectivului în acest an”

De    •   Publicat acum 3 luni, 17 februarie 2019   •   1 comentariu

 

Departamentul de comunicare PSD Suceava i-a răspuns, azi, președintelui PNL Suceava Gheorghe Flutur, care în urmă cu 2 zile a lăudat mulțimea de amendamente la buget depuse de parlamentarii liberali și, pe cale de consecință, a criticat respingerea lor de majoritatea PSD – ALDE.

CITESTE

http://www.ziaruldepenet.ro/2019/02/16/flutur-suparat-pe-refuzurile-bugetare-psd-alde-sunt-total-dezamagit/

PSD Suceava precizează, printre altele, pentru șoseaua de centură a municipiului  Suceava a fost alocată suma de 61,2 milioane lei.

Suma alocată este suficientă pentru finalizarea obiectivului, termen de finalizare anul 2019.

Pentru șoseaua de centură a municipiului Rădăuți au fost alocate 35,3 milioane lei, valoarea totală a investiției este de 189 milioane lei, iar termenul de finalizare este anul 2020.

Pentru șoseaua de centură a municipilui Fălticeni a fost alocată suma de 1 milion lei pentru refacerea studiului de fezabilitate”.

În privința pârtiei de schi din Câmpulung Moldovenesc, comunicatul PSD afirmă că  “pentru a putea continua investițiile la cel de-al doilea tronson al pârtiei, dnul. Gheorghe Flutur ar fi trebuit să intreprindă demersurile legale de scoatere a terenului din zona protejată, aflat în situl Natura 2000 Rarău-Giumalău”,  iar referitor la magistrala de gaze naturale Pojorâta – Vatra Dornei  domnia sa, pe vremea cînd era ministru al Agriculturii, a oprit cu bună știință proiectul aflat atunci in derulare, prin neacordarea avizului de traversare a  fondului forestier de la Câmpulung către Vatra Dornei”, uitând evident să spună de ce situația nu a putut fi îndreptată de ultimele Guverne PSD – ALDE.

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 luni, 17 februarie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 17, 2019 @ 5:49 pm
 • Sub: Reportaje, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: ,

1 comentariu

 1. Dan spune:

  Noi am dat pensii și salarii mari. PNL ce face?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string G7pUso to the field below: