Scandal într-un cartier din Fălticeni: locuitorii sunt supărați pe senatorul Ioan Stan după ce o firmă care efectuează lucrări la noua sală de evenimente a pensiunii Iristar a săpat gropi pe stradă, în fața blocurilor, în parcări și a plecat acasă - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Scandal într-un cartier din Fălticeni: locuitorii sunt supărați pe senatorul Ioan Stan după ce o firmă care efectuează lucrări la noua sală de evenimente a pensiunii Iristar a săpat gropi pe stradă, în fața blocurilor, în parcări și a plecat acasă

De    •   Publicat acum 3 luni, 15 februarie 2019   •   5 comentarii

Locuitorii de pe bulevardul 2 Grăniceri, din zona blocului ANL, sunt revoltați de felul în care acționează o firma care face lucrări de alimentare cu energie electrică la noul corp de clădire construit de firma familiei senatorului PSD Ioan Stan, totodată președinte al organizației județene a PSD Suceava, la pensiunea Iristar. Este vorba despre sala de evenimente costruită la limita proprietății cu strada George Grămadă.

Muncitorii s-au apucat de muncă, ieri, 14 februarie a.c., la săpat drumul de acces pe strada George Grămadă, la intrarea în blocul de lângă stradă, în parcările de reședință și, în jurul orei 16.00, au pus câteva benzi de avertizare ici-colo și au plecat acasă fără să acopere cratere făcute. Oamenii care locuiesc în zonă nu au mai putut intra pe stradă, și-au pierdut locurile de parcare și au făcut echilibristică pentru a intra în bloc.

Riveranilor nu le-a venit să creadă că o asemenea lucrare a putut fi autorizată și i-a indignat faptul că acestea sunt efectuate la vecinul lor, președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan.

„Dragi ziaristi, veniti in cartierul 2 Graniceri, în spate la blocul ANL, să vedeți cum au distrus toate drumurile dintre blocuri și cum arată parcările pentru senatorul Stan, care și-a tras curentul la clădirea nou construită lângă Iristar. 
Un domn și-a fărmat mașina deoarece nu a văzut șanțul care trebuia semnalizat corespunzator (noaptea cand s-a dus dupa soție la serviciu)”,
ne semnala o persoană nemulțumită printr- un mesaj transmis redacției Ziarul de pe Net.

Dacă ar fi fost un om de rând să facă ce a făcut Stan era de mult amendat…dar până atunci nu i se permitea să facă dezastrul ăsta din cartier. Nu ar fi primit aprobare nici de la Primărie nici din alta parte…sau poate doar cu niște spăgi imense”, așa suna un alt mesaj primit de noi.

 

Au venit ieri pe stradă și s-au apucat de săpat. Au făcut gropi peste tot, pe străzi – la case, pe George Grămadă, de nu mai puteau intra oamenii acasă, pe străduța spre garsoniere, în fața blocului, au distrus parcările și au plecat așa. Nu le-au acoperit, au pus niște benzi aruncate aiurea, nici măcar nu le-au pus cum trebuie să protejeze oamenii. Puteau să cadă oamenii în gropi. Să lași așa și să pleci cum se poate? Primăria și primarul ce păzesc? Sau nu păzesc aici că e vorba de domnul Stan?”, ne-a declarat o femeie care locuiește într-un bloc afectat de lucrările Doreilor.

 

 

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 luni, 15 februarie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 15, 2019 @ 10:39 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

5 comentarii

 1. Ion spune:

  Locuitorii vor fi supărați pe Stan când vor începe nunțile. Cum poți să dai autorizație pentru local de nunti intre case și blocuri? Va amintiți cum era cu nunțile la Stan însoară, sub blocuri? Așa va fi la Stan. Apropo, proiectul include și locuri de parcare sau tot pe european vor parca? Politia locală, care pune amenzi la Colegiul Nicu Gane, va pune la vară și clienților Iristorie?
  PSD Sper sa nu mă certe iarăși sora vreunui șmecheras de la PSD care face lucrări la scoli sau la Primăria PSD Cum ca m-as lua de oamenii care muncesc….La partid cu bani publici cu carul.

  • un cetatean spune:

   Locuitorii din zona ar trebui sa deschida ochii mari si sa voteze inteligent la alegeri! Si nu numai cei din zona pensiunii Iristar. A se vedea cum arata de luni bune si Aleea Trandafirilor, strada de la Biserica Sf. Ilie pana la Liceul Bacescu si multe alte strazi facute de la 0 de catre “marele” Gavril !

   • arhivistul spune:

    Comparați străzile modernizate pe timpul lui Tofan, acum 10 ani – Republicii, Armatei, Ion Creangă, Pleșești Gane etc. – cu, de exemplu, strada 13 Decembrie, “modernizată” acum 3 (trei) ani, în mandatul lui Coman!

 2. arhivistul spune:

  Cică începînd cu 20-20 Fălticeni se va numi Stăniceni. Senatorul care este îl vrea decît pe fiu-său primar. Cică de asta a început să facă săpături, e ca un fel de sondaj de opinie. Dacă lumea nu face scandal înseamnă că e de bine. De bine pentru Stan

 3. Cineva spune:

  Pe Aleea Trandafirilor de cateva luni bune este aceeasi problema si nimeni nu ia masuri…Domnule primar, veniti sa vedeti putin strada copilariei Dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 4gsOUU to the field below: