Spectacol umanitar pentru doi copilași din Fălticeni care au nevoie de tratament de specialitate: “De la îngeri la înger pentru Mihnea si Sofia” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Atitudini  >  Articolul curent

Spectacol umanitar pentru doi copilași din Fălticeni care au nevoie de tratament de specialitate: “De la îngeri la înger pentru Mihnea si Sofia”

De    •   Publicat acum 1 an, 12 februarie 2019   •   Fara comentarii

Asociația umanitară “De la îngeri la înger” organizează un spectacol umanitar pentru a găsi sprijinul necesar în ajutorarea unor copilași din municipiul Fălticeni, care au nevoie urgent de tratament medical. Gemenii Mihnea și Sofia au doi ani și jumătate, s-au născut prematur și suferă de mai multe afecțiuni cărora le vor putea face față mai ușor cu ajutorul unor specialiști. Președinta asociației, cântăreața de muzică populară Mihaela Apostol spune că pentru început cei doi copilași au nevoie de bani pentru a închiria un apartament în Sibiu pe o perioadă de 6 luni, unde să vină de două ori pe zi un medic specializat în terapia Vojta. Mihnea suferă de tetrapareză spastică și Sofia de parapareză spastică, iar tratamentul inventat de medicul ceh Václav Vojta a dat roade în cazuri similare și este folosit la nivel global.

„Au răspuns prezent invitației noastre artiști consacrați cărora dorim să le mulțumim. De asemenea, un mare sprijin pentru acest spectacol l-am primit din partea familiei Țigănescu de la Păstrăvăria Poiana din Mălini care ne-a primit în casa lor cu brațele deschise si ne-a pus la dispoziție absolut tot ceea ce am avut nevoie pentru ca acest eveniment să fie unul reușit, iar Loredana Hoarta a acceptat propunerea noastră de a veni în ajutorul cazului cu cele mai frumoase ornamente pentru eveniment. De partea tehnică si de sonorizare se va ocupa tot un fălticenean, Dj Floki. Prezentatorii evenimentului vor fi Lucian Afilipoaei si Manuela Pentiuc”, ne-a declarat Mihaela Apostol.

Spectacolul va avea loc la Păstrăvăria Poiana din Mălini, pe data de 6 martie a.c., începând cu ora 18.00. Vor cânta Margareta Clipa, Elena Merișoreanu, Brândușa C. Covalciuc, Adriana Irimieș, Dănuț Onoiu, Alexandru Recolciuc, Ilie Caraș, Constantin Bahrin, Ștefania Puiu, Laura Haidău și Maria Codrea.

Prin acest eveniment organizatorii vor să-i aducă lalolată pe toți oamenii de bine, sub îndemnul “Cu toții pentru gemenii Mihnea si Sofia din Falticeni”. Iar dacă mari nume al muzicii populare au sărit necondiționat în ajutorul celor doi copilași, cu siguranță și cei din zonă vor dori să se alăture. Cei interesați sunt rugați sa ia legătura cu președinta asociației ,,De La îngeri la înger,, Mihaela Apostol pe pagina sa de facebook sau pe numărul de telefon 0742.260.620.

 

 

 

SERGIU JIPA

sergiu@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 12 februarie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 12, 2019 @ 11:12 pm
 • Sub: Atitudini, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string Zsk6A2 to the field below: