Dăncilă promite că anul acesta va fi terminat spitalul din Fălticeni - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Dăncilă promite că anul acesta va fi terminat spitalul din Fălticeni

De    •   Publicat acum 7 luni, 9 februarie 2019   •   3 comentarii

Încă o promisiune că noua clădire a spitalului din municipiul Fălticeni va fi terminată, de această dată din partea premierului Vasilica Viorica Dăncilă.

„Anul acesta finanţarea este cu 6,1 miliarde mai mare decât sumele cheltuite anul trecut pentru ca după majorările salariale din anul 2018 se impune şi creşterea investiţiilor în unităţile sanitare. Deci ne preocupăm nu numai de creşterea veniturilor în sănătate, dar vrem şi investiţii în unităţile sanitare. Aşadar, vom finaliza investiţiile pentru reabilitare, extindere, şi dotare a unităţilor sanitare începute în anii trecuţi, cum ar fi Spitalul de Pediatrie Timişoara, spitalele din Fălticeni, Neamţ, Hunedoara şi Bistriţa. Anul acesta Ministerul Sănătăţii are ca prioritate îmbunătăţirea serviciilor medicale acordate copiilor în Programul Naţional „Mama şi copilul”, prin care se vor achiziţiona 1.000 de incubatoare”, a spus Dăncilă confom Mediafax.

 

 

ANDREEA COZMIUC

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 7 luni, 9 februarie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 9, 2019 @ 12:28 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

3 comentarii

 1. Ion spune:

  Dacă a spun Dancila se face sigur,da și casa de cultura și sosea de centura.Pe toate le face Dancila și cu Stan,ei dau banii și firmele de la PSD Fălticeni care lucreaza pentru Coman la Primărie la construiesc.Sa le facă Botescu și Liviu Blanaru și Elbi și Simeria.

 2. Vasile spune:

  Tariceanu a spus la Latrina3 ca anul asta se finalizează soseaua de centură Suceava- Fălticeni? pe bune? Coman a spus ca nici măcar nu e în proiect..Rădulescu a zis ca avem județul cu cele mai puține școli cu WC în curtea Școlii..da da 207 de școli au buda în curte, suntem în top, Spitalul trebuia terminat conform ce au zis ”Edilii orașului” în 2015, acuma că îl termină anul astă….eu am impresia că aștia sunt din alt film…

 3. arhivistul spune:

  Meic ă foto, Veorico, cu promisiunea ta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string b8tJ7i to the field below: