Penultimul loc în Liga Națională: CSU Suceava – HC Buzău 23 - 24 - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Sport  >  Articolul curent

Penultimul loc în Liga Națională: CSU Suceava – HC Buzău 23 – 24

De    •   Publicat acum 1 an, 7 februarie 2019   •   Fara comentarii

-aruncări ratate 17 – 19   / minute eliminare 2 – 6

Handbaliștii de la CSU Suceava au consemnat, joi seară, cel de-al 5 –lea meci fără victorie în Liga Națională.  După o evoluție modestă, ei au fost învinși cu 23 – 24 ( 13 – 12 ) de HC Buzău, vecină de suferință în subsolul clasamentului.

Gazdele încep ezitant, fără vlagă, deși antrenorul Chiruț trimite în apărare jucători de talie – Burlacu, Șoldănescu și Baican.  În min. 3 Tîrzioru reușește o boltă de mare efect din lovitură de la 7 metri ( 2 – 1 ), în min. 11 Ciubotariu egalează la 5, problema generală fiind că paradele portarului Erhan sunt șterse  de ratările lui Burlacu și Golubovic.

În min. 20 Erhan reușește să înscrie din poartă în poartă la o fază în care oaspeții au scos portarul pentru a egala numărul jucătorilor, în urma unei eliminări.  Lakovic, Oancea și Petrea ratează pe rând, dar Burlacu schimbă tabela cu o  bombă  în min. 26 ( 11 – 10 ).

Moment tensionat în min 26 : antrenorul Chiruț protestează vehement la un 7 metri acordat buzoienilor, intră în teren și este chemat la ordine de arbitri.  Ca de obicei în astfel de situații, publicul strigă ”Hoții ! Hoții !

Cea de-a doua repriză debutează cu 2 goluri ale oaspeților, în min. 36 Lakovic reușește un gol de generic cu efect, de pe partea dreaptă, după care Petrea și Tîrzioru sunt tăvăliți bine de apărătorii oaspeți. Costea îi aduce din nou în avantaj pe suceveni în min. 40 ( 17 – 16 ), dar indeciziile în atac și apărarea inexactă nu permit distanțarea.

În min. 38 Ionescu irosește o bună ocazie pe semicerc, după ce anterior Baican și Petrea rataseră de puțin țința. Lakovic are o zvâcnire în min. 52 ( 21 – 20 ), dar sucevenii pasează cu indiferență și ratează cu detașare, încasând 4 goluri la rând în 5 minute.

Tîrzioru este busculat violent și se accidentează la piciorul stâng, trebuind să părăsească terenul.  Finalul nu mai poate fi salvat, cu toată implicarea lui Ionescu ( 22 – 24 cu 67 secunde înainte de final ) și Adomnicăi ( 23 – 24 cu 15 secunde ).

Principalul marcator al sucevenilor a fost Burlacu cu 6 goluri.

După acest meci, CSU ocupă locul 13 ( din 14 echipe ) cu 11 puncte, în condițiile în care Universitatea Cluj nici nu contează în competiție, având zero puncte.

Etapa următoare (13 februarie) sucevenii vor juca în deplasare cu Dunărea Călărași.

 

 

RADU OSTAFIE

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 7 februarie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 7, 2019 @ 9:22 pm
 • Sub: Sport, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string DWTCPU to the field below: