Spectacolul de teatru ”Old love” anulat de Casa Culturii Suceava - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Cultural  >  Articolul curent

Spectacolul de teatru ”Old love” anulat de Casa Culturii Suceava

De    •   Publicat acum 8 luni, 25 ianuarie 2019   •   2 comentarii

Casa de Cultură Suceava a anulat spectacolul de teatru ”Old love” de Norm Foster, programat pe 30 ianuarie, din cauza numărului foarte mic de bilete vândute.

Distribuţia era formată din Constantin Cotimanis, Iulia Dumitru, Paula Chirilă, Adrian Păduraru și Robert Tudor.

Prețurile biletelor a fost de 70 lei / 60 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Biletele pot fi returnate la secretariatul Casei de Cultură.

TEODOR PUȘCAȘU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 8 luni, 25 ianuarie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 25, 2019 @ 2:12 pm
 • Sub: Cultural, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

2 comentarii

 1. arhivistul spune:

  Nu este prima dată cînd se întîmplă și, din nefericire, nu va fi nici ultima atît timp cît nu se găsește o soluție pe plan local pentru a înlesni accesul publicului la teatru, în general la actul de cultură. Probabil că prețul unui bilet la o trupă de teatru itinerantă include și cheltuielile de deplasare. Apropo de preț, sunt peste măsură de curios cît din prețul biletului rămîne la ‘sindicate’? Una peste alta, poate că o rezolvare ar fi ca primăria și consiliul județean să subvenționeze, ar trebui să fie și cadrul legislativ, prețul biletului la spectacolele de teatru. Pînă acolo, însă, nu putem decît să constatăm că prețul unui bilet la Teatrul Național București merge de la 40 lei la 100 lei în loja centrală (!), iar la Casa de (in)Cultură a Sindicatelor Suceava de la 70 lei la anularea spectacolelor.

 2. arhivistul spune:

  Eu cred că arhivistu’ ăsta bate cîmpii! Eu știu de ce n-a cumpărat lumea bilete. Ia priviți afișul spectacolului! Tipa aia nu e Carmen Dan? Păi, să dai 70 de lei ca să fii gazat, parcă e prea mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string qt4gBz to the field below: