Polițistul fălticenean Norocel, care este acuzat că a provocat o tamponare și și-a lovit colegii, a părăsit arestul preventiv - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Polițistul fălticenean Norocel, care este acuzat că a provocat o tamponare și și-a lovit colegii, a părăsit arestul preventiv

De    •   Publicat acum 7 luni, 19 ianuarie 2019   •   Fara comentarii

Dumitru Norocel, agent şef principal la Poliţia Fălticeni, a părăsit arestul preventiv, fiind sub control judiciar pe o perioadă de 60 zile, timp în care a început, la Judecătoria locală, procesul său.

Norocel a fost trimis în judecată pentru ultraj asupra unor colegi şi pentru refuzul de prelevare de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

El a fost arestat preventiv pe 24 octombrie 2018 și apoi încarcerat în penitenciarul Botoșani.

Judecătoria Fălticeni i-a impus lui Norocel să se prezinte la Poliţia de adresă ( Mălini ) conform programului de supraveghere întocmit de poliţie sau ori de câte ori este chemat și să nu se apropie şi să nu comunice, direct sau indirect, pe nicio cale, cu persoanele vătămate Gheorghe Popuţă, Claudiu Epure și Ionuț Florian şi nici cu 14 martori.

Pe 22 octombrie 2018, Norocel, aflat în timpul liber, a condus autoturismul personal pe un drum public din Fălticeni, tamponând și avariind un alt autoturism, parcat regulamentar.

După tamponare, Norocel a coborât din maşină şi nu i-a permis celuilalt şofer să fotografieze avariile, ulterior părăsind zona.

Echipajul format din 2 polițiști ajuns la faţa locului a avut parte de violențe și cuvinte grele din partea lui Norocel, acesta aplicând unui agent de poliție o lovitură cu palma la tâmplă, după care a fost încătușat și dus la sediul Poliţiei Fălticeni.

Acolo, Norocel l-a lovit de mai multe ori pe coleg cu piciorul în tibia stângă și i-a amenințat pe ambii agenți cu acte de violență și destituirea.

În prezenţa medicului de gardă, Norocel a refuzat să-i fie recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 7 luni, 19 ianuarie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 19, 2019 @ 1:18 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string DhMfXY to the field below: