Liberalul Lungu despre noua creștere salarială PSD – ALDE: “E bine că salariile sunt mari, dar afectează investițiile” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Liberalul Lungu despre noua creștere salarială PSD – ALDE: “E bine că salariile sunt mari, dar afectează investițiile”

De    •   Publicat acum 7 luni, 16 ianuarie 2019   •   1 comentariu

*primarul Sucevei și președintele Consiliului Județean Suceava vor câștiga  în mână  10.950 lei lunar

 

 

Ion Lungu, primarul liberal al municipiului Suceava, a comentat, azi, foarte pe scurt noua majorare salarială de care beneficiază bugetarii de la data de 1 ianuarie, grație guvernării PSD – ALDE :  “Ca să fim ipocriți, putem discuta cât vrem…

Eu zic că e bine că salariile sunt mari, dar clar că afectează anumite activități din alte capitole, gen investiții”.

Salariile de bază ale angajaţilor Primăriei Suceava urmează să fie majorate cu 9,5 %, în urma creșterii salariului minim brut garantat de la 1.900 lei la 2.080 lei.

După noua indexare, Lungu va avea un salariu brut de 18.720 lei ( net 10.950 lei ), la fel ca și președintele Consiliului Județean Gheorghe Flutur.

Directorii generali din Primăria Suceava vor avea lefuri de bază brute între 11.523 – 13.395 lei, şefii de serviciu 9.381 lei – 10.067 lei, şefii de birou 8.050 – 8.507 lei, inspectorii de specialitate 3.058 lei – 4.701 lei, referenții de specialitate 2.288 lei – 3.702 lei, polițiștii locali 2.350 lei – 5.886 lei, muncitorii calificați 2.413 lei – 2.850 lei.

 

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 7 luni, 16 ianuarie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 16, 2019 @ 2:19 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. Mobutu Sese Seko Koko Ngbendu Wa Za Banga spune:

  Nu simpatizez cu niciun ”partid post-revoluționar ” fie el că-i de ”stînga, dreapta su centru”, toate aceste adunături de șobolani participînd activ la distrugerea României! Cum ai putea oare să te opui creșterii nivelului de trai a cetățeanului care muncește/a muncit? E o ”maximă” extraordinară pe care am găsit-o pe NET măi Luuuungule, lungime-o-ai!!! ”Cînd ești vițel de mic, cînd ești mare și boulean numa” te joci”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 5V06Vd to the field below: