Tudorel, pe cine ai "compensat" cu recursul matale? - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Editorial  >  Articolul curent

Tudorel, pe cine ai “compensat” cu recursul matale?

De    •   Publicat acum 9 luni, 13 ianuarie 2019   •   1 comentariu

BUNĂ ZIUA, SUCEAVA!

Tudorel, pe cine ai “compensat” cu recursul matale?

 

 

 

Tudorel Toader, ministrul Justiției în guvernul Dragnea, zis și Dăncilă, este un actor desăvârșit, care păcălește cu fizicul său de amant părăsit pe mulți. Dar cel mai tare este că Gargamel îi duce în lumea lui de vorbe pe deștepții din banda de infractori Dragnea & asociații, care tot așteaptă de la el să le facă “plăcerea”: amnistia și grațierea.

Cu forme de umor ușor de înghițit doar de publicul Antenei 3 și de cel al cronicilor de sub pulpana primăriilor, care se hrănesc în mod ilegal, pe mai multe firme și prin mai multe firme de partid, ministrul Tudorel zvârle soluția finală a infractorilor de colo-colo și o plimbă până când nu o mai putea. Deocamdată poate, iar Dragnea pare că este prins bine în undița ieșeanului.

Din nefericire, dincolo de satisfacția că Tudorel Toader îi păcălește pe cei care ne-au fraierit cu un program de guvernare mincinos, stau deciziile neinspirate care fac victime și îndoliază familii de români fără vină. Legea recursului compensatoriu este o formă de amnistiere a ticăloșilor de drept comun. Un tertip prin care legiuitorul (SIC!) Tudorel făcea o repetiție să vadă dacă prinde. Un experiment care se va întinde până prin 2021 și cu ajutorul căruia vor scăpa de pușcărie și vor fi recompensați toți criminalii și violatorii care se încadrează în șablonul TT.

Știrile abundă de criminali scăpați de Tudorel pe motiv că au fost nedreptățiți și care, imediat ce au ieșit pe poarta închisorii, fac knockout fete de 20 de ani în scara unui bloc, intră într-o crâșmă și brișcuiesc pe cine apucă sau, cum s-a întâmplat sâmbătă noapte, hăituiesc un tânăr de 25 de ani și îl înjunghie de 11 ori după ce în prealabil i-au cărat zece-douăzeci de picioare în gură și în cap în timp ce se afla întins pe jos! Am văzut imaginile și m-au oripilat. M-a înspăimântat ideea că, după ce i-am plătit pușcăria și drepturile cuvenite prin lege acestui monstru, i-am oferit, printr-o justiție plătită de cetățeni, recursul compensatoriu și libertatea de a ucide din nou.

Legea recursului compensatoriu nu a rezolvat nimic, din contră! face victime pe care nimic ne le poate compensa. Soluția lui Tudorel Toader este cea a unui samsar imobiliar, nu a unui fost judecător de Curte Constituțională: s-au golit închisorile de toate gunoaiele și le-am compensat șederea acestora în condiții improprii în detenție cu libertatea de a ucide, viola și tâlhări copii nevinovați.
Tudorel, pe cine ai “compensat” cu recursul matale? Sau a fost doar o repetiție pentru marele final? Și cum compensezi viețile pierdute?

Gargamel nu va da explicații nimănui, niciodată, pentru că el este parte a sistemului care ne conduce de 73 de ani. Și pentru că el este soluția atâta timp cât nimeni nu reacționează.

 

 

 

 

SERGIU JIPA

sergiu@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 9 luni, 13 ianuarie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 13, 2019 @ 11:56 pm
 • Sub: Editorial, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. Mariana spune:

  Este foarte bun articolul!…dar acesta si tot ceea ce ni se intampla ar trebui sa mobilizeze si sa se puna capat acestei stari!…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string B7WH2C to the field below: