L-ați văzut pe domnul Dragnea? Dar pe Titi Sultan, Adrian Severin și copilul Dăncilă&nevasta - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Editorial  >  Articolul curent

L-ați văzut pe domnul Dragnea? Dar pe Titi Sultan, Adrian Severin și copilul Dăncilă&nevasta

De    •   Publicat acum 1 an, 12 ianuarie 2019   •   4 comentarii

M-am săturat să aud că “oamenii de bună-credință vorbesc întotdeauna România de bine, chiar dacă sunt probleme, dar să le spunem în familie”. Serios? De parcă un copil care își vede mama snopită în bătaie și nu poate interveni, ar trebui să vorbească despre asta doar în familie, adică cu tata (agresorul) și cu mama (victima).  Și cine îl poate ajuta în acest caz?

Discursul ăsta de Gâgă-Boss care spune că trebuie să băgăm mizeria sub preș doar ca să nu vadă vecinii de ce miroase, sună ca naiba, și doar maiștrii presei românești de la Antena 3, R(ahat) TV și cronicele de sub pulpana PSD care le livrează, pot să le creadă, doar că nu pe de-a moaca, ci pe bani dolhora.

Voilà!  Știți câți bani încasează pentru opiniile nepărtinoare băieții de la televiziunile și ziarele de partid? SUME ENORME! Vă dau un exemplu simplu, urmărit și de procurori (dacă vor face ceva sau vor ascunde sub preș, ca mai sus, nu vă pot răspunde, IPJ le ascunde de obicei):  o reclamă vândută de un ziar unei firme din Suceava cu 100 de lei/lună, este livrată unei primării cu 1500 DE LEI/LUNĂ!!!! Așa ar trebui să se întâmple? Și ar trebui să băgăm răhățelul acesta sub preș? Cred că nu!!!

 

La Ateneul Român, sub bagheta guvernului Dragnea, zis și Dăncilă, s-a organizat un eveniment cultural cu larga participare a unor circari și oameni cu probleme din famiglia PSD. Voi menționa aici doar pe  femeia motostivuitor (Gabiela Drăghici) – nu are nevoie de prezentare ”De ce o femeie nu poate fi motostivuitor?”, pe nea Titi Sultan (acuzat că “In vara anului 2002, inculpatul Sultan Titi a pretins, de la trei absolventi ai Academiei (intre care si doi ofiteri de politie judiciara din Parchetul National Anticoruptie) cate 500-600 USD, pentru a interveni pe langa membrii comisiilor de reexaminare a lucrarilor de licenta, in vederea promovarii examenelor si pentru a comunica subiectele de admitere la Facultatea de drept in anul universitar 2002-2003”) și excelența sa prea-umilită Adrian Severin (a fost condamnat definitiv in 2016 la patru ani de inchisoare cu executare, fiind gasit vinovat de luare de mita si trafic de influenta).

Alături de acești indivizi, s-au văzut la televizor și progeniturile familiei Dăncilă, pe locurile din spatele Mămiții, în aceeași lojă cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, și a Consiliului European, Donald Franciszek Tusk. Să vizualizăm, în format foto, tabloul complet mai jos și să vă întreb simplu:
L
-ați văzut pe domnul Dragnea? Dar pe Titi Sultan, Adrian Severin și copiii Dăncilă?

 

 

 

 

SERGIU JIPA

sergiu@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 an, 12 ianuarie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 12, 2019 @ 9:45 am
 • Sub: Editorial, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

4 comentarii

 1. Ion spune:

  Nu avea cu cine să lase copilul duamna Dancila și l-a luat la serviciu? Sa vadă și el cum stau penalii în lojă cu europenii. Mi-e greață de pesedisti, de banda lui Dragnea și de analfabeții puși pe funcții de hotul ăsta.

 2. Nelu spune:

  Stai să vezi ce consilieri locali are PSD la Fălticeni si după sa mai vorbești.Unul care abia a luat bacalaureatul cu ajutorul lui tata, un carator de țigăr7, cu buticuri pe numele familiei, si omul de legătură cu interlopii.

 3. Mariana spune:

  Oare cat vom mai fi umiliti,astfel?!…

 4. Bună spune:

  Ne vor umili cât timp îi votam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string rgX5of to the field below: